A hónap inspirációja - Határidőnaplók

Szerző: Kitti Barta 2019. január 11.

A hónap inspirációja - Határidőnaplók

A 2019-es év sok újdonságot hoz a webshopunka, a működésünkre, a gyártásunkra, és még sorolhatnám. Többek között megújul a blogunk is.

A két hetente megjelenő Inspiráló hétfő blogbejegyzést felváltja A hónap inspirációja, mely minden hónapban egyszer jelenik majd meg, de ugyanúgy egy témát mutat be, mint az eddigi inspiráló hétfők.

Az év első témája: a határidőnaplók.
Hogy miért esett erre a választás? Ennek megválaszolására kicsit visszakanyarodnék a szilveszteri társasjáték party-ra. Fél 12-kor abba hagyván a játékot és készülve az éjféli koccintásra, egy számunkra nagyon kedves barátunk feltette a kérdés: "Ti mit szeretnétek elérni a jövő évben?". Rendkívül megtetszett az ötlet, hogy ne azzal törődjünk milyen fogadalmakat teszünk, amelyeket aztán a legtöbben sajnos sorra elbuknak. Hanem azzal foglalkozzunk, amit igazán akarunk és amiért mindent megteszünk. 

Félreértés ne essék, nem vagyok pesszimista a fogadalmakat illetően, de egy olyan ígéret, hogy pl. "januártól fogyókúrázom" nem állja meg a helyét, hisz a karácsonyi zaba után fizikai képtelenség kitágult gyomorral koplalni. Az eddig tapasztalataim alapján az emberek olyan fogadalmat tesznek, amely lassú folyamat és türelem kell hozzá, és ha a január nem hozza a várt eredményt, akkor feladják. Természetesen ez alól is van kivétel!

Na, de térjünk vissza a témánkhoz.
Számomra (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül) a január mindig egyfajta "tiszta lappal" való indulást jelent. S mi más szimbolizálhatná ezt jobban, mint egy tényleges tiszta lap? Ezért is döntöttem úgy, hogy az első témám a határidőnapló lesz. Jómagam a munkából adódóan (tervezés, termékfejlesztés, megrendelések kezelés, e-mailek megválaszolása, blogposzt írása...), rengeteg időt töltök a laptopom előtt. Emiatt felemelő érzés, amikor tollat ragadok és írhatok

Egy határidőnapló, de akár egy napló is segítségedre lehet az év végén átgondolt céljaid elérésében. Ha pedig az egészet lézervágott fa borítja, akkor a következő év kezdetén biztosan nem landol a kukában! :) 

Íme, hát pár ötlet az évindító napló borítóra:

                  

                  

Amennyiben a fenti ötletekhez hasonló naplókkal szeretnéd indítani az évet, keress meg minket a hello@thegiftforge.hu e-mail címen, vagy a Facebook oldalunkon üzenetben. 

 

/képek forrása: pinterest/


Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress

Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.


További blog bejegyzések

Doboztető feltolás. Igen vagy nem?
Doboztető feltolás. Igen vagy nem?

Szerző: Kitti Barta 2021. január 14. 2 Kommentek

Teljes bejegyzés megtekintése →

Mit hoz majd a 2021-es év?
Mit hoz majd a 2021-es év?

Szerző: Kitti Barta 2021. január 05.

Változások, újdonságok és bővülés.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Visszatekintés a 2020-as évünkre!
Visszatekintés a 2020-as évünkre!

Szerző: Kitti Barta 2020. december 29.

Új termékek, új partnerek, gépköltöztetés és külföld.

Teljes bejegyzés megtekintése →