Anyák napi ajándék ötletek

Szerző: Kitti Barta 2018. április 26.

Anyák napi ajándék ötletek

Az év egyik legszebb ünnepe, amikor köszönetet mondhatunk Édesanyánknak, azért, hogy életet adott nekünk és azért is, hogy felnevelt minket. Mi sem ékesíthetné jobban ezt a napot, mint egy névre szóló ajándék! 

Ebben a blog bejegyzésben, ízelítőt kaptok a webshopunkban megvásárolható Anyák napi termékekről, illetve adunk pár ötletet egyedi megrendelésre is. 

Melyik anyuka ne szeretne főzni? Teletömni a kisfia/kislánya pocakját?! Gondolj bele, hogy minden egyes főzéskor mosolyt csalhatsz az édesanyád arcára, és eszébe juttathatod, hogy mennyire szereted őt egy gravírozott hűtőmágnessel.

A "Szeretlek Anya" és a "Boldog Anyák napját" hűtőmágneseket meg tudod vásárolni a webshopunkon (magyar és angol felirattal is), de szívesen készítünk neked egyedi gravírozással is!

Amennyiben szeretnéd fokozni a főzés adta élményt, akkor vásárolj egy poháralátét szettet. Ha nem csak te, de az édesanyád is király, akkor ennek a vagány poháralátétnek biztosnak örülni fog.

           

 Mindene az utazás, és igazi kalandvágyó? Vagy csak üzletasszony révén állandóan a kocsiban ül? Bármelyik is legyen rá jellemző, garantáltan örülni fog egy gravírozott kulcstartónak, főleg, ha olyat kap, mely a tiéddel együtt lesz teljes

Ha viszont az utazás helyett inkább a jó meleg ágyat, vagy egy kényelmes fotelt választja, melyben minden nap beléphet a könyvek csodálatos világába, akkor vásárolj neki egy igazán kedves és pozitív üzenettel ellátott könyvjelzőt!

          

És végül, de nem utolsó sorban, ha inkább dekorációs ajándékot szeretnél neki adni, melyet nem használ (de megcsodál), akkor javaslom a fából készült képeslapot! Ez a kártya biztosan nem kerül a fiók aljára. :) 

          

 

 


Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress

Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.


További blog bejegyzések

Teotihuacan vélemény / Ezzel társasozunk mi!
Teotihuacan vélemény / Ezzel társasozunk mi!

Szerző: Tamás Barta 2021. június 03.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi!
Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi!

Szerző: Tamás Barta 2021. május 13.

Fantasztikus történetek, lélegzetelállító artwork. Kell ennél több?

Teljes bejegyzés megtekintése →

Az első ecsetvonások
Az első ecsetvonások

Szerző: Tamás Barta 2021. április 15.

Turbózd fel a miniket egyszerű festéssel.

Teljes bejegyzés megtekintése →