Anyák napi ajándék ötletek

Szerző: Kitti Barta 2018. április 26.

Anyák napi ajándék ötletek

Az év egyik legszebb ünnepe, amikor köszönetet mondhatunk Édesanyánknak, azért, hogy életet adott nekünk és azért is, hogy felnevelt minket. Mi sem ékesíthetné jobban ezt a napot, mint egy névre szóló ajándék! 

Ebben a blog bejegyzésben, ízelítőt kaptok a webshopunkban megvásárolható Anyák napi termékekről, illetve adunk pár ötletet egyedi megrendelésre is. 

Melyik anyuka ne szeretne főzni? Teletömni a kisfia/kislánya pocakját?! Gondolj bele, hogy minden egyes főzéskor mosolyt csalhatsz az édesanyád arcára, és eszébe juttathatod, hogy mennyire szereted őt egy gravírozott hűtőmágnessel.

A "Szeretlek Anya" és a "Boldog Anyák napját" hűtőmágneseket meg tudod vásárolni a webshopunkon (magyar és angol felirattal is), de szívesen készítünk neked egyedi gravírozással is!

Amennyiben szeretnéd fokozni a főzés adta élményt, akkor vásárolj egy poháralátét szettet. Ha nem csak te, de az édesanyád is király, akkor ennek a vagány poháralátétnek biztosnak örülni fog.

           

 Mindene az utazás, és igazi kalandvágyó? Vagy csak üzletasszony révén állandóan a kocsiban ül? Bármelyik is legyen rá jellemző, garantáltan örülni fog egy gravírozott kulcstartónak, főleg, ha olyat kap, mely a tiéddel együtt lesz teljes

Ha viszont az utazás helyett inkább a jó meleg ágyat, vagy egy kényelmes fotelt választja, melyben minden nap beléphet a könyvek csodálatos világába, akkor vásárolj neki egy igazán kedves és pozitív üzenettel ellátott könyvjelzőt!

          

És végül, de nem utolsó sorban, ha inkább dekorációs ajándékot szeretnél neki adni, melyet nem használ (de megcsodál), akkor javaslom a fából készült képeslapot! Ez a kártya biztosan nem kerül a fiók aljára. :) 

          

 

 


Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress

Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.


További blog bejegyzések

Doboztető feltolás. Igen vagy nem?
Doboztető feltolás. Igen vagy nem?

Szerző: Kitti Barta 2021. január 14. 2 Kommentek

Teljes bejegyzés megtekintése →

Mit hoz majd a 2021-es év?
Mit hoz majd a 2021-es év?

Szerző: Kitti Barta 2021. január 05.

Változások, újdonságok és bővülés.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Visszatekintés a 2020-as évünkre!
Visszatekintés a 2020-as évünkre!

Szerző: Kitti Barta 2020. december 29.

Új termékek, új partnerek, gépköltöztetés és külföld.

Teljes bejegyzés megtekintése →