Inspiráló hétfő - esküvői dekorációk

Szerző: Kitti Barta 2018. április 16.

Inspiráló hétfő - esküvői dekorációk

A lézervágás az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált, különösen az esküvői dekorációk tekintetében. Amikor szóba kerül, bizton állíthatom, hogy mindenkinek az esküvői meghívó jut eszébe. Az enyém is ilyen eljárással készült, és imádtam! :) De menjünk egy kicsi tovább, és nézzük meg, hogy milyen más dekorációs elemeket tudsz használni, melyekre lehet nem is gondoltál volna!

  

 

Táblák:

A legelső dolog, mellyel a násznéped találkozni fog. Válassz különleges betűtípust, mellyel nem csak a rusztikus stílusú dekorációt dobhatod fel.

  

 

Asztal dekoráció, ültetési rend, ajándék a násznépnek:
Lézervágott menyasszony és vőlegény felirat tökéletes választás, ha szeretnéd kicsit kiemelni a széked. Egymagában és virággal díszítve is pompásan néz ki! 

Ha tetszik a fa dekoráció ne állj meg a tábláknál és a szék dekorációnál. Használd az asztalon is. Akár sok, akár kevés virágdíszítést terveztél, egy lézervágott vagy gravírozott asztalszám remekül kiegészíti majd.

  

És ha ezt a bájos dekorációt szeretnéd megörökíteni a násznéped körében, készíts ültető kártyák helyett fából kivágott neveket. Így mindenki haza tudja vinni a saját nevét és örökké emlékezni fog a nagy napra! Ha tovább szeretnéd ezt az élményt fokozni, ragassz a hátuljára mágnest, és már kész is a névre szóló hűtőmágnes.

  

 

Vendégkönyv és fotókellékek:
Az éjszaka folyamán násznéped kedves üzenetekkel, jó tanácsokkal lát el a vendégkönyvedben. Miért ne lehetne ez is igazán egyedi? Készíthetsz fából szíveket, melyeket aláírnak, vagy egy bőr kötéses könyv gravírozást. Az egészet kombinálhatod vicces fotó kellékekkel. Így az üzenetek mellé képet is ragaszthatnak a vendégkönyvedbe.

  

 

És ha a fent említett dekorációs ötleteket tovább bővítenéd, válassz lézervágott és gravírozott ruházati kiegészítőket. Ültető kártyák helyett használt nevekre nem csak mágnest, de kitűzőtűt is ragaszthatsz. Vegyél fel ékszereket és csokornyakkendőt, melyeket már nálunk is megvásárolhatsz. És nem utolsó sorban ékesítsd a tortát lézervágott figurával vagy kalligráfiával!

    

 Akármelyik megoldást is választod, biztosan csodálatos lesz az esküvőd! Amennyiben szeretnél hasonló dekorációkat és kiegészítőket, írj nekünk a hello@thegiftforge.hu e-mail címre! 


Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress

Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.


További blog bejegyzések

Teotihuacan vélemény / Ezzel társasozunk mi!
Teotihuacan vélemény / Ezzel társasozunk mi!

Szerző: Tamás Barta 2021. június 03.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi!
Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi!

Szerző: Tamás Barta 2021. május 13.

Fantasztikus történetek, lélegzetelállító artwork. Kell ennél több?

Teljes bejegyzés megtekintése →

Az első ecsetvonások
Az első ecsetvonások

Szerző: Tamás Barta 2021. április 15.

Turbózd fel a miniket egyszerű festéssel.

Teljes bejegyzés megtekintése →