Inspiráló hétfő - Utazóknak

Szerző: Kitti Barta 2018. június 04.

Inspiráló hétfő - Utazóknak

Nyakunkon a nyár, a kirándulások, a nyaralások, a családi programok, a túrázások, a bográcsban főzés a barátokkal, a piknikezések és még sok más élmény. Engem már elkapott a láz, alig várom a hétvégéket, hogy a hétköznapi munkából kiszakadva nekiindulhassak és aktívan pihenhessek. Ebből kifolyólag választottam az "Utazóknak" témát a mai Inspiráló hétfőnek. 

Jómagam nagyon szeretek utazni. Az egyik kedvenc időtöltésem a túrázás. Imádok az erdőben sétálni, magamba szívni a természet csodálatos illatát, hallgatni a madárcsicsergést és mosolyogva nézni azt, hogy a kutyám is, mennyire élvezi, ha a szabadban szaladgálhat. De nyitott vagyok arra is, ha egy városi sétáról van szó. Előszeretettel vágok bele egy város felfedezésébe, megismerésébe. 

Ezzel biztosan nem vagyok egyedül, ezért csokorba szedtem pár lézervágott terméket, amely tökéletes ajándék lehet egy jó barátnak vagy magadnak. 

Ha az öltözékedben szeretnéd megmutatni milyen aktív életet élsz, javaslom, hogy szerezz be pár fülbevalót, nyakláncot, kitűzőt, esetleg karkötőt, amennyiben hozzám hasonlóan nő vagy! ;) De hogy az urakat se hagyjam ki, frappáns ajándék pl.: egy mandzsetta gomb vagy egy kulcstartó.

    

Ha állandóan repülőn ülsz, nem árthat a csomagodra egy a neveddel és az elérhetőségeiddel gravírozott címke. De akár a mindennapokban használt táskádat is feldobhatod egy rád illő idézettel ellátott táblával.

    

A listámról természetesen nem maradhat ki az otthon dekorációja sem. Egy falra helyezett térkép a kedvenc városodról, vagy egy poháralátét szett a legkedveltebb városaiddal minden kellemes emléket felidézhet benned. 

    

Ha pedig a faladat szeretnéd dekorálni, akassz fel néhány faliórát, térképpel ellátott feliratokat, vagy egy világtérképet, melyen bejelölheted a városokat, ahol eddig jártál. :)

    

       

 

A fenti ötleteken felül a mi termékeink közt is találsz olyan, mely utazó témában készült. Ha pedig egyedi ötletet szeretnél megvalósítani, akkor keress meg minket a hello@thegiftforge.hu e-mail címen.

/képek forrása: pinterest/

 

 


Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress

Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.


További blog bejegyzések

Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi!
Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi!

Szerző: Tamás Barta 2021. május 13.

Fantasztikus történetek, lélegzetelállító artwork. Kell ennél több?

Teljes bejegyzés megtekintése →

Az első ecsetvonások
Az első ecsetvonások

Szerző: Tamás Barta 2021. április 15.

Turbózd fel a miniket egyszerű festéssel.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Steampunk Rally Fusion vélemény / Ezzel társasozunk mi!
Steampunk Rally Fusion vélemény / Ezzel társasozunk mi!

Szerző: Tamás Barta 2021. március 30.

Amikor beindul a gépezet, nincs megállás!

Teljes bejegyzés megtekintése →