Társasjátékok Ünnepe 2023 - nyereményjáték!

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT!
Nyertesek:
BOOoop - Horváth Csilla
Catsronauts - Kiss Zsófia

Fotózd le magad a TJhÜtte előtt (vagy bárhol máshol a standunknál) a Társasjátékok Ünnepe alatt és posztold Instagramra vagy Facebookra. Ne feledd el bejelölni a @thegiftforge-ot a képen, hogy értesítést kapjunk róla. Amennyiben ezen két feltételt teljtesítetted, úgy részt veszel a nyereményjátékban!

Játék időtartama: 2023. november 18-a, délelőtt 10 órától, egészen 19-e, éjfélig.
Sorsolás: 2023. november 21-én, kedden.
Nyeremények: 1 db BOOoop. és 1 db Catstronauts társasjáték

 

Játékban való részvétel feltétele:

A játékban bárki részt vehet, aki ellátogat a standunkhoz a Társasjátékok Ünnepén és teljesíti a játék feltételeit. A részvételtnek nem feltétele, hogy játssz vagy vásárolj nálunk a helyszínen, de természetesen örülünk neki, ha eltöltesz nálunk némi időt. 

A sorsolásban azon játékosok vehetnek részt, akik teljesítették a feltételeket. Először is készítened kell egy fotót magadról a standunknál, a hütte fal előtt, vagy bármelyik asztalnál, ahol épp játszol. Majd ezt a képet fel kell töltened Instagramra vagy Facebookra, ahol fontos, hogy bejelölj rajta minket. (Használd a @thegiftforge megjelelölést a képen, amely azért szükséges, hogy értesítést kapjunk róla.  Máskülönben nem látjuk a fotót és nem tudsz a játékban részt venni.)

Nyertesek értesítése:

A nyerteseket a szervező privát üzenetben értesíti Instagramon a sorsolás után. A nyertes(ek)nek 3 munkanapon belül vissza kell igazolniuk, hogy igényt tart(ana)k-e a nyereményre. Amennyiben nem, úgy november 28-án új nyertes(ek) kerül(nek) kisorolásra.
A nyereményt az üzenetben egyeztetett címre küldjük. 

Részvételi jogosultság:

Részvételre jogosult valamennyi, Magyarországon lakcímmel rendelkező természetes személy, aki a részvétel időpontjában betöltötte a 18. életévét. Amennyiben a nyertes korlátozottan cselekvőképes a nyeremény átvételére a törvényes képviselőjével / gondnokával együtt – ill. a törvényes feltételek szerint a törvényes képviselő / gondnok egyedül – jogosult.

Felelősség kizárása:

A játék szervezője nem vonható felelősségre az esetleges technikai zavarokért (pl. nem működő alkalmazás, értesítés hiánya), amely tőle független okokból keletkezik.

A nyereményjáték szervezője:

The GiftForge Kft. (www.thegiftforge.hu)