Nyereményjáték!

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT!
Nyertesek: 
Starship Captains - Nemes Marcell
Catstronauts - Szabó Adrienn

A hétvégén mindenki Társasjátékok Ünnepe lázban ég, ahol akciók és nyereményjátékok várják az oda látogatókat. De mi a helyzet azokkal, akik nem lsznek ott? Mi gondoltunk rátok, rád is!, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak elmenni vagy csak egyszerűen nem akarnak részt venni a rendezvényen. Úgyhogy kitaláltunk egy nyereményjátékot, melyben csak azok vehetnek részt, akik nem tartózkodnak a Társasjátékok Ünnepén

Mit kell tenned ahhoz, hogy nyerj? 

Készíts fotót arról, hogy mivel játsszol ezen a hétvégén és töltsd fel Instagramra. A fotón szerepelni kell a játék mellett bármelyik termékünknek, ami megvásárolható a webshopon. Legyen az akár társasjáték rendező, húzózsák, tokentartó tál, tényleg bármi!

Emellett pedig fontos, hogy a poszton jelölj meg minket (használd a fotón a @thegiftforge megjelölést), különben nem kapunk róla értesítést és emiatt nem kerülsz be a sorsolási kalapba. 

Mettől meddig tart a játék és mit nyerhetsz?

A játék 2023. november 18-a 00:00-tól, 2023. november 19-e 24:00-ig zajlik. A képeket hétfőn, november 20-án fogjuk átnézni, a sorsolás pedig 2023. november 22-én, kedden lesz.
A játékben 1 db Starship Captains és 1 db Catstronauts társasjáték talál majd gazdára. 

Hogyan értesülsz róla, hogy te nyertél?

A nyerteseket privát üzenetben fogjuk megkeresni Instagramon, illetve ezen oldalra is felkerül majd a nevük a nyereményjáték lezárása után. A nyertes(ek)nek 3 munkanapon belül vissza kell igazolniuk, hogy igényt tart(ana)k-e a nyereményre. Amennyiben nem, úgy november 28-án új nyertes(ek) kerül(nek) kisorolásra.
A nyereményt az üzenetben egyeztetett címre küldjük. 

Jogosult vagy részt venni a játékban?

Igen, amennyiben magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy vagy, aki a részvétel időpontjában betöltötte a 18. életévét. Amennyiben a nyertes korlátozottan cselekvőképes a nyeremény átvételére a törvényes képviselőjével / gondnokával együtt – ill. a törvényes feltételek szerint a törvényes képviselő / gondnok egyedül – jogosult.

Felelősség kizárása:

A játék szervezője nem vonható felelősségre az esetleges technikai zavarokért (pl. nem működő alkalmazás, értesítés hiánya), amely tőle független okokból keletkezik.