Összeszerelési segédlet

Termékeink összeállítása nagyon egyszerű, de van néhány dolog, amely megkönnyítheti a műveletet. Az alábbiakban olyan tippeket és trükköket találsz, amelyek még könnyebbé teszik a folyamatot.

Ha bármikor problémád adódik az összeszereléssel kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben. Ha nem vagy biztos az összeszerelésben, akkor a ragasztást hagyd a végére.

1. lépés: Gyűjtsd össze a segédeszközeidet

Jó minőségű, erős faragasztó
Finom szemű csiszolópapír vagy száraz törlőpapír
Nehezék
Kesztyű

A ragasztó a végleges összeillesztéshez elengedhetetlen. Miután összeragasztottad az elemeket, javasoljuk, hogy tegyél rá nehezéket az erősebb összetapadás érdekében. Ezt a lépést kihagyhatod, ha ragasztás után erősen összeszorítod azokat, amíg meg nem köt a ragasztó. Minden esetben ajánlatos a ragasztó csomagolásán feltüntetett száradási időt betartani.

A csiszoló vagy törlőpapír akkor szükséges, ha a termék az összeillesztés közben "koszolódik". A koszolódás a vágásból adódó égett szélek miatt lehetséges. Tapasztalataink alapján kesztyűben ennek mértéke minimális.

2. lépés: Készítsd elő az összeillesztendő anyagokat

Helyezd a fából készült lapokat az asztalra, a termékhez mellékelt összeszerelési útmutatót követve. Figyelj arra, hogy az egyes elemek nagyon hasonlíthatnak egymásra, ezért fontos tudnod, hogy melyiket hova kell illesztened. Így biztos lehetsz benne, hogy a megfelelőket használod.

Olvasd át a mellékelt összeszerelési útmutatót, mielőtt elkezdenéd!

3. lépés: Összeszerelés

Távolítsd el a fa lapból az elemeket. Az összeszerelési útmutató alapján győzödj meg róla, hogy a helyes irányba mutatnak, majd próbáld meg összeilleszteni őket. Ha minden elem pontosan illeszkedik és a megfelelő helyen van, kezdd el a ragasztást!

4. lépés: Dobozba helyezés

A száradást követően helyezd a dobozba a tárolókat! Minden esetben úgy terveztük a készleteket, hogy pontosan illeszkedjenek a dobozba. Kérjük, ne eröltesd bele! Ne nyomkodd az oldalát, ha nem illeszkedik! Inkább nézd át, hogy minden helyesen van-e összerakva!

Ha gondod adódik a behelyezéssel, kérjük, írj nekünk!

Extra lépés: Festés/utókezelés

Ha szeretnéd tartósabbá tenni a terméket, ajánljuk, hogy kezeld le favédelemre alkalmas lazúrral vagy viasszal, melyet bármelyik barkácsboltban meg tudsz vásárolni.

Amennyiben pedig egyedivé szeretnéd tenni, fesd le színes fafestékkel. Ennek határt csak a fantáziád szabhat.

 

Minden összeszerelhető termékhez mellékelünk egy segédletet. Amennyiben nem találod a csomagban, írj nekünk és elküldjük PDF-ben, vagy töltsd le a termék adatlapjáról.

Kellemes időtöltést és sikeres barkácsolást kívánunk! :)