2018-ban megjelent társasjáték rendezőink

Szerző: Kitti Barta 2018. December 20.

2018-ban megjelent társasjáték rendezőink

Az elmúlt évünk igazán pörgősre sikerült, ami a társasjáték rendezőinket illeti.

A februári indulásunk után egy hónappal elkészült az első társasjáték rendezőnk a Blood Rage alapjátékhoz és kiegészítőihez.

Ebben a társasjátékban viking klánokat irányítva fosztogathatjátok a területeket, harcolhattok egymással. Különleges erőtöket és képességeiteket felhasználva léphettek előre a győzelem felé. A társasjáték rendezőnk azóta átesett pár frissítésen, újításon, de az alap koncepció megmaradt. Fontosnak tartottuk, hogy olyan rendezőt hozzunk létre, amely támogatja a játékot, megkönnyíti az előkészületi és elpakolási időt

Blood Rage társasjáték rendező Blood Rage társasjáték rendező Blood Rage társasjáték rendező

A következő hónapban megérkezett a második társasjáték rendezőnk a Dungeons&Dragons: The Legend of Drizzt társasjátékhoz.
Ebben a játékban egymást támogatva, kooperálva haladtok a sötét barlangokban. Trollokkal, goblinokkal, pókokkal és egyéb lényekkel csatázva kerültök közelebb a fő ellenségetekhez. A társasjáték rendezőnk kialakításának köszönhetően csupán pár perc előkészületet igényel a játék.

  Legend of Drizzt társasjáték rendező Legend of Drizzt társasjáték rendező Legend of Drizzt társasjáték rendező
Az első két rendezőnk hatalmas érdeklődést keltett, ezért úgy döntöttünk nem csak azokhoz a társasjátékokhoz gyártunk rendezőt, amelyek nekünk is megvannak, hanem olyanhoz is, amit egyáltalán nem is ismerünk. Ezzel együtt jött az ötlet, hogy honoráljuk a bizalmat és a kölcsönadást 50%-os kedvezménnyel. Megkezdődtek hát az átvételi egyeztetések, mely idő alatt további két társasjáték rendezővel bővült a csapat!

Az egyik egy sötét világban segíti a harcot, a másik egy közeli bolygót terraformálását támogatja. A Dark Souls és a Mars terraformálása társasjátékhoz készült rendezőink védelmet nyújtanak nem csak a figurák, hanem a tokenek és kártyák számára is, akár a polcon pihen a társasjáték doboza, akár a hátizsákodban, útra készen. Ráadásul a játék során is tudod használni az egyes tároló elemeket. (Kattints a képekre a bővebb infókért!)

Dark Souls társasjáték rendező Dark Souls társasjáték rendező Mars Terraformálása társasjáték rendező Mars Terraformálása társasjáték rendező
Az első társasjáték, melyet kölcsön kaptunk a Blood Bowl Team Manager volt. A parányi dobozban, nem csak az alapjátéknak, hanem a kiegészítőknek is el kellett férnie. A játék rendkívül szórakoztató a komoly harcok ellenére, melyek sötét elfek, orkok vagy épp emberek közt zajlanak. A társasjáték rendezőnk nem csak felgyorsítja az előkészületeket, de némelyik kártyatartó a játék közben is a segítségedre lesz.

Blood Bowl Team Manager társasjáték rendező Blood Bowl Team Manager társasjáték rendező Blood Bowl Team Manager társasjáték rendező
A parányi doboz után megérkezett hozzánk a másik véglet, egy igazi mega csomag. A Descent: Journeys in the Dark (2nd edition) társasjáték számunkra ismeretlen volt, és igazán nagy kihívást jelentett, hogy az összes tokent, kártyát és térképet összerendezzük. A játéknak azóta megjelent a magyar kiadása is, igaz még csak az alapjátéknak, de bízunk benne, hogy sorra jönnek majd a kiegészítők is, és minél több emberhez eljut ez a fantasztikus társas!
A társasjáték rendezőt meg tudod vásárolni egyben, vagy külön-külön is, attól függően, hogy mit szeretnél tárolni. 

   
A tervezések, megjelenések közben sorra jöttek a megkeresések, így az év hátralévő részében majdhogynem csak kölcsönkapott társasokhoz készítettünk rendezőket. Nálunk járt többet között az Eclipse: New Dawn for the Galaxy és kiegészítői, a Spirit Island és kiegészítői, a Trónok harca alapjátékának 2. kiadása, az Agricola hobbi változata, a 7 csoda és kiegészítői, a Pandemic és annak 3 fő kiegészítője, valamint a Galaxy trucker (Anniversary edition).

    
  

 

Még egyszer szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki kölcsön adta a társasjátékát, amellyel hozzájárult, hogy társasjáték rendező készülhessen hozzá. 

Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress


Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.