2018. december 20.

2018-ban megjelent társasjáték rendezőink

2018-ban megjelent társasjáték rendezőink

Az elmúlt évünk igazán pörgősre sikerült, ami a társasjáték rendezőinket illeti.

A februári indulásunk után egy hónappal elkészült az első társasjáték rendezőnk a Blood Rage alapjátékhoz és kiegészítőihez.

Ebben a társasjátékban viking klánokat irányítva fosztogathatjátok a területeket, harcolhattok egymással. Különleges erőtöket és képességeiteket felhasználva léphettek előre a győzelem felé. A társasjáték rendezőnk azóta átesett pár frissítésen, újításon, de az alap koncepció megmaradt. Fontosnak tartottuk, hogy olyan rendezőt hozzunk létre, amely támogatja a játékot, megkönnyíti az előkészületi és elpakolási időt

Blood Rage társasjáték rendező Blood Rage társasjáték rendező Blood Rage társasjáték rendező

A következő hónapban megérkezett a második társasjáték rendezőnk a Dungeons&Dragons: The Legend of Drizzt társasjátékhoz.
Ebben a játékban egymást támogatva, kooperálva haladtok a sötét barlangokban. Trollokkal, goblinokkal, pókokkal és egyéb lényekkel csatázva kerültök közelebb a fő ellenségetekhez. A társasjáték rendezőnk kialakításának köszönhetően csupán pár perc előkészületet igényel a játék.

Legend of the Drizzt társasjáték rendező Legend of the Drizzt  társasjáték rendező Legend of the Drizzt társasjáték rendező
Az első két rendezőnk hatalmas érdeklődést keltett, ezért úgy döntöttünk nem csak azokhoz a társasjátékokhoz gyártunk rendezőt, amelyek nekünk is megvannak, hanem olyanhoz is, amit egyáltalán nem is ismerünk. Ezzel együtt jött az ötlet, hogy honoráljuk a bizalmat és a kölcsönadást 50%-os kedvezménnyel. Megkezdődtek hát az átvételi egyeztetések, mely idő alatt további két társasjáték rendezővel bővült a csapat!

Az egyik egy sötét világban segíti a harcot, a másik egy közeli bolygót terraformálását támogatja. A Dark Souls és a Mars terraformálása társasjátékhoz készült rendezőink védelmet nyújtanak nem csak a figurák, hanem a tokenek és kártyák számára is, akár a polcon pihen a társasjáték doboza, akár a hátizsákodban, útra készen. Ráadásul a játék során is tudod használni az egyes tároló elemeket. (Kattints a képekre a bővebb infókért!)

Dark Souls társasjáték rendező Dark Souls társasjáték rendező Mars Terraformálása társasjáték rendező Mars Terraformálása társasjáték rendező
Az első társasjáték, melyet kölcsön kaptunk a Blood Bowl Team Manager volt. A parányi dobozban, nem csak az alapjátéknak, hanem a kiegészítőknek is el kellett férnie. A játék rendkívül szórakoztató a komoly harcok ellenére, melyek sötét elfek, orkok vagy épp emberek közt zajlanak. A társasjáték rendezőnk nem csak felgyorsítja az előkészületeket, de némelyik kártyatartó a játék közben is a segítségedre lesz.

Blood Bowl Team Manager társasjáték rendező Blood Bowl Team Manager társasjáték rendező Blood Bowl Team Manager társasjáték rendező
A parányi doboz után megérkezett hozzánk a másik véglet, egy igazi mega csomag. A Descent: Journeys in the Dark (2nd edition) társasjáték számunkra ismeretlen volt, és igazán nagy kihívást jelentett, hogy az összes tokent, kártyát és térképet összerendezzük. A játéknak azóta megjelent a magyar kiadása is, igaz még csak az alapjátéknak, de bízunk benne, hogy sorra jönnek majd a kiegészítők is, és minél több emberhez eljut ez a fantasztikus társas!
A társasjáték rendezőt meg tudod vásárolni egyben, vagy külön-külön is, attól függően, hogy mit szeretnél tárolni. 

   
A tervezések, megjelenések közben sorra jöttek a megkeresések, így az év hátralévő részében majdhogynem csak kölcsönkapott társasokhoz készítettünk rendezőket. Nálunk járt többet között az Eclipse: New Dawn for the Galaxy és kiegészítői, a Spirit Island és kiegészítői, a Trónok harca alapjátékának 2. kiadása, az Agricola hobbi változata, a 7 csoda és kiegészítői, a Pandemic és annak 3 fő kiegészítője, valamint a Galaxy trucker (Anniversary edition).

    
   

 

Még egyszer szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki kölcsön adta a társasjátékát, amellyel hozzájárult, hogy társasjáték rendező készülhessen hozzá.