The GiftForge Klub - hűségrendszer

Regisztrálj a www.thegiftforge.hu webshopon és automatikusan bekerülsz a The GiftForge Klubba, azaz a hűségrendszerbe, ahol az összegyűjtött pontokat különféle ajándékokra tudod beváltani.

                 
     

 

Megjegyzés:
A születésnapodért járó pontokat évente, a születésnapod napján írjunk jóvá.

               

 

Megjegyzés:
Az egyedi gravírozás csak társasjáték rendezőre kérhető. A pontok beváltása 1 db insert gravírozására használható fel.

A www.thegiftforge.hu webshopon történő regisztrációval automatikusan bekerülsz a hűségrendszerbe. A hűségrendszerbe való belépéssel és részvétellel elfogadod ezt a szabályzatot.

Regisztráció nélkül és bejelentkezés előtt a pontszerzési és pontbeváltási lehetőségeket fogod látni. Regisztráció és bejelentkezés után a pontegyenleged, a ponttevékenységed és a felhasznált ajándékaidat is. Pontokat csak és kizárólag regisztrációval rendelkező vásárlók gyűjthetnek és válthatnak be.

A bejelentkezés után különféle tevékenységekkel tudsz pontokat gyűjteni. A pontbeváltás pedig önkéntes, szabadon választható. Te döntöd el, hogy mire költöd el a megszerzett pontokat.

Ezen felül az egyenlegeden bármikor jóváírhatunk vagy levonhatunk pontokat, melyről tájékoztatást kell adnunk neked e-mailben. Extra pontokat kaphatsz pl. rendelés összevonásakor vagy rendelés módosítása miatt, stb. Pontlevonás jár pl. rendeléstől való elálláskor, rendszerhiba miatt, szabályt sértő tevékenységért, stb.

A pontszerzési és pontbeváltási lehetőségeket jogunkban áll bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztatni.

A hűségrendszer üzemeltetője a The GiftForge Kft., www.thegiftforge.hu.

A képernyő bal alsó sarkában található “The GiftForge Klub” gombra kattintva tudod megnyitni az alkalmazást. Illetve miután bejelentkeztél a profilodba, a fiókod résznél a vásárlási előzmények alatt található “Pontok megtekintése” gombra kattintva is meg tudod nyitni az alkalmazást.

A Klubbal kapcsolatos adatkezelésről az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban olvashatsz. A Klubból való törlés a regisztráció törlésével egyidejűleg történik.