The GiftForge Klub - hűségrendszer

"THE GIFTFORGE KLUB" HŰSÉGRENDSZER SZABÁLYZATA


A "The GiftForge Klub" hűségrendszerében azon vásárlóink vehetnek részt, akik regisztrációval (fiókkal) rendelkeznek a www.thegiftforge.hu webshopon. A hűségrendszer lehetőséget biztosít arra, hogy regisztrált vásárlóként pontokat gyűjts, majd ezen pontokat különféle ajándékokra váltsd be.

"The GiftForge Klub" hűségrendszerének (továbbiakban: Klub) tulajdonosa és üzemeltetője a www.thegiftforge.hu, a The GiftForge Kft. webshopja.
A Klubba automatikusan bekerülsz, amennyiben regisztrálsz az oldalunkon. A pontgyűjtés a regisztrációval kezdődik meg. A pontok beváltása önkéntes, a meghatározott ajándékok közül szabadon válaszható.
A Klubba való részvétellel jelen szabályzatot elfogadod. 

PONTSZERZÉSI LEHETŐSÉGEK


Figyelem! Jelenleg fennáll egy szövegezési hiba a pontszerzési lehetőségeknél!
Az "Adj le egy rendelést." leírásában az szerepel, hogy "1 pont jár minden 1 Ft​ után, amit elköltöttél.
A pontszerzésben nincs hiba, a rendszer jól működik! 1 pontot adunk minden elköltött 100 Ft után. Mivel az összegeket a rendszer automatikusan tölti ki a szövegben, ezért jelenleg a support csoport dolgozik a javításán. 

A pontszerzési lehetőségek listája regisztráció nélkül is megtekinthető, azonban pontokat csak és kizárólag regisztrációval rendelkezdő vásárlók kapnak. Pontokat lehet szerezni többek között regisztrációval, vásárlással, hírlevél feliratkozással, stb. Ezen felül az üzemeltető bármikor extra pontokat írhat jóvá az egyenlegeden.

Amennyiben elállsz a rendeléstől, úgy az azon rendelésért járó pontok levonásra kerülnek. Ezen felül bármilyen szabályt sértő tevékenységért vagy esetleges rendszerhibákért pontokat vonhatunk le, melyről e-mailben kapsz tájékoztatást.

A Klub üzemeltetőjének bármikor, előzetes bejelentés nélkül jogában áll megváltoztatni a pontszerzési lehetőségeket, ill. az aktivitásért járó pontok mennyiségét.

A pontszerzési lehetőségek listáját az "The GiftForge Klub" alkalmazásban a "Pontszerzési lehetőségek" menüpont alatt találod.

PONTBEVÁLTÁSI LEHETŐSÉGEK


A pontbeváltási lehetőségek listája regisztráció nélkül is megtekinthető, de pontokat csak és kizárólag regisztrációval rendelkező vásárlók válthatnak be. A megszerzett pontok ajándékokra válthatóak be, mint pl. ingyenes termék, kedvezmény, stb. 

Klub üzemeltetőjének bármikor, előzetes bejelentés nélkül jogában áll megváltoztatni a pontbeváltási lehetőségeket, ill. beváltható pontok mennyiségét. 

A pontbeváltási lehetőségek listáját a "The GiftForge Klub" alkalmazásban a "Pontbeváltási lehetőségek" menüpont alatt találod.

HOL TALÁLOD A THE GIFTFORGE KLUBOT?


Kattints a képernyő bal alsó sarkában található "The GiftForge Klub" gombra az alkalmazás megnyitásáért vagy miután bejelentkeztél a fiókod vásárlási előzményei alatt található "Fiókom megtekintése" gombra kattintva.
Bejelentkezés előtt a pontszerzési és pontbeváltási lehetőségeket fogod látni. Bejelentkezés után a pontegyenleged, a ponttevékenységed és a felhasznált ajándékaidat is.

ADATKEZELÉS ÉS KLUBBÓL VALÓ TÖRLÉS


A Klubbal kapcsolatos adatkezelésről az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban olvashatsz. A Klubból való törlés a regisztráció törlésével egyidejűleg történik.