Rólunk

Egy borús őszi napon jött az ötlet, hogy vegyünk lézervágó gépet. Akkor amikor Kitti dúlva-fúlva keresgélt a neten dekorációt az esküvőre. Addigra már a sokadik webshopot görgette végig és telefonált a boltokba, hogy tartanak-e megfelelő méretű fa szíveket. Végül egy isten háta mögötti boltban talált rá, ahol természetesen nem lehetett egy azonos méretből többet venni, így kénytelen volt nagyobb mennyiséget vásárolni a különféle méretekből, amiből egy zacskónyi még lehet most is ott lapul valamelyik fiók alján… Aztán mint derült égből villámcsapás jött szembe vele egy cikk, amiben egy amerikai cég lézervágó gépét mutatták be. Elküldte a cikket (az akkor még csak vőlegényének) Tamásnak, akinek nagyon megtetszett a gondolat, hogy egyedi esküvői dekorációkat csináljanak.

Kis tanakodás után bele is vágtunk a projektbe, ami természetesen nem volt zökkenőmentes. Következő év elején megérkezett a gép, aminek tápját az első bekapcsolással sikerült leégetni, úgyhogy még pár hónapig nem tudtuk használni. 😄 De sebaj, volt idő legalább termékeket tervezni, webshopot előkészíteni.

Viszont az indulás után nem éreztük, hogy ez lenne az igazi, valami másra vágytunk, más termékekre, másfajta webshopra. És akkor pillantottunk rá az akkori igen csekély mennyiségű társasjáték gyűjteményünkre (ami mindössze 6 játékból állt), abból is a Blood Rage társasjátékra. Terveztünk hozzá egy társasjáték rendezőt, aminek nagy sikere lett. 

Akkor és ott indult el igazán a The GiftForge. Az esküvői és egyéb általános termékeket hiper gyorsasággal váltották le a társasjáték rendezők a webshopon, amihez később társultak más kiegészítők is. Mára pedig már dekorációk, táskák, társasjátékok, kártyavédők, tokenvédők és sok-sok-soook egyéb termék csatlakozott hozzájuk.

Sőt azóta több társasjátékos esküvőn is részt vettünk, amivel ha nem is tudatosan, de vissza kanyarodtunk kissé a kezdetekhez. 😊

Ami pedig a jövőnket illeti az egyik legfőbb célunk az, hogy továbbra is olyan minőségi termékeket alkossunk meg, melyeket örömmel és szívesen használsz. A másik célunk az, hogy a The GiftForge egy akkora vállalkozás legyen, melyben több munkatárs segít nekünk a feladatok elvégzésében.

Naprakész információkért látogass el a Facebook vagy Instagram oldalunkra és iratkozz fel a hírlevelünkre (főoldalon találod). Youtube csatornánkon megtalálod a legfrisebb termék bemutató videóinkat és ha lepacsiznál velünk személyesen akkor gyere el az évente megrendezésre kerülő Társasjátékok Ünnepére