RÓLUNK

Hello! Kitti és Tamás vagyunk.

Vállalkozásunkat azzal a céllal indítottuk, hogy az emberek életét megszínesítsük a termékeinkkel. Mi vagyunk a The GiftForge,  akik szeretünk fantáziadús ötleteinkkel örömet szerezni.

Alaposan megtervezett termékeink lézervágó géppel, többnyire rétegelt fából készülnek. Válogass kedvedre meglévő áruink közül webshopunkban, vagy kérd a segítségünket egyedi ajándékok elkészítésében. Nem baj, ha nem rendelkezel tervezői, ill. grafikus készségekkel, mi ugyanis a gyártás megkezdése előtt 3D tervet készítünk neked egyedileg megrendelt termékedről.

Természetesen tervezés nélkül is vállalunk vágást és gravírozást. Csak annyi a dolgod, hogy elküldöd nekünk a megfelelő fájl-formátumú terveket, vagy eljuttatod hozzánk a gravírozásra szánt tárgyat.

Bízunk benne, hogy termékeink elnyerik a tetszésed.

 

CIKKEK ÉS VIDEÓK


Bemutatók, végigjátszások, beköltözések, értékelések és vélemények. Minden, ami a működésünk óta megjelent rólunk, cikkek és videók formájában.

A listában partnerink által készített bemutatókat, ajánlókat találtok, melyek folyamatosan bővülnek. Ha szeretnél rólunk cikket vagy videót készíteni akkor keress meg minket a Facebook illetve Instagram oldalunkon, vagy a hello@thegiftforge.hu e-mail címen. 

Tovább az oldalra!