Egyedi megrendelés

A webshopon található termékeken kívül vállalunk egyedi megrendeléseket is. A megrendelés témája bármilyen lehet, pl.: ajándék születésnapra, családi ünnepek és házasságkötés alkalmából, névre szóló társasjáték, stb.

Kérjük, olvasd át az alábbi tájékoztatót, majd vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@thegiftforge.hu e-mail címen vagy az oldal alján található űrlapot kitöltve.

Az így leadott rendelésnek több módja is lehet:

1. Tervezéstől a kivitelezésig:


Azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek 3D-s tervezési tehetséggel, vagy nincs lehetőségük megoldani a tervezést. A kapcsolatfelvétel és az esetleges további egyezetések után elkészítjük neked a 3D-s terveket. Ha elégedett vagy a koncepcióval, megtervezzük hozzá az egyedi gravírozást, végül a tervek alapján legyártjuk a terméket.

FONTOS! Ha ezt a megrendelési módot választod, akkor a tervezés megkezdése előtt küldünk neked egy árajánlatot. Amennyiben elégedett vagy vele, a 50%-os előleg ellenében elkezdjük a munkát.

2. Kivitelezés a terveid alapján:


Ha jártas vagy a 3D-s vagy vektoros tervezésben, készítsd el magad a terveket, majd küldd el nekünk. Miután átnéztük azokat, felvesszük veled a kapcsolatot annak kivitelezhetőségéről egyeztetve, ill. küldünk egy árajánlatot. Ha elégedett vagy az árajánlattal, akkor kezdődhet a közös munka.

FONTOS! Ha ezt a megrendelési módot választod, akkor a gyártás megkezdése előtt küldünk neked egy árajánlatot. Amennyiben elégedett vagy vele, a 50%-os előleg ellenében elkezdjük a munkát.

3. Gravírozás:


Egyedi gravírozást kérhetsz azokra a webshopon található termékekre, amelyeknél feltüntettük az extra gravírozás lehetőségét. Illetve kérhetsz olyan termékre is, amelyet más boltban vettél vagy te készítettél.

FONTOS! Gravírozást jelenleg csak faanyagra (bükk, nyír, nyár, cseresznye, stb.) vállalunk. Diófából készült termék gravírozását nem vállaljuk. Az anyagnál fontos, hogy jó minőségű fa legyen, ill. ne legyen benne görcs, stb.
Utókezelt, olajozott, festett fa gravírozását nem vállaljuk, mivel a lézerből adódó égéskor ezek reakcióba léphetnek.

A vágási terület mérete kb. 80x50 cm.

4. Vágás:


Egyedi vágást kérhetsz a webshopon található termékek bármelyikére, amennyiben szeretnéd kiegészíteni még plusz elemmel, más méretre lenne szükséged, esetleg az általad készített tervek alapján szeretnéd a vágást.
Ebben az esetben csak vágást végzünk, gravírozást nem.

A vágási terület mérete kb. 80x50 cm.

 

Egyedi megrendelés - árajánlat kérése

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot. Pár napon belül elküldjük neked az árajánlatot!