PARTNEREINK

KIEMELT PARTNERÜNKMagyarország társasjáték keresője!

Az oldalukon naprakész információkat és piaci híreket találsz egy helyen. A csapat küldetése, hogy megmutassák az embereknek, hogy a társasjátékokat nem egymás ellen, hanem együtt, a játék puszta öröméért kell játszani. Amennyiben tetszik az oldaluk, támogasd őket egy csésze kávéval vagy egy klassz társasjátékkal! 

  


TOVÁBBI PARTNEREINK
Játsz/Ma

Ha nyitott vagy az újdonságokra, látogass el hozzájuk és próbáld ki a társasjátékaikat. Minden kategória megtalálható náluk, a súrlódásmentes családi játékoktól kezdve a veszekedős partijátékon át a stratégiai játékokig. Játékmesterek segítenek neked a választásban és a szabálytanulásban. Ha pedig ez nem lenne elég, melegkonyhájuk incsiklandozó harapnivalókkal vár.


Dice on Board

Ahol óriási, egész asztalnyi, prémium minőségű playmateket találsz. A hatalmas méretek, a csúszásmentes alsó rész, a vízálló felület és a varrott és nyomtatott él segítik emelni a társasjátékozás élményét, szinte nincs olyan játék, ami ne férne el ezeken a playmateken. Dobj rajtuk dobókockát, vagy csak vegyél el róluk egy kártyát és rögtön megérted miért szeretjük mi is annyira!

Dunwich Market

Érdekességek, csecsebecsék, kiegészítők és magyar nyelvű kiadványok H.P. Lovecraft és a weird irodalom rajongói számára. Még az öreg Whateley is ezt a vegyesboltot választotta! Ha te is szereted a kozmikus horrort és a weird irodalmat, akkor kövesd őket.


Make Them Last

Kiváló minőségű kártyavédők széles választéka. Az MTL kártyavédők tökéletes választás azoknak, akik szeretnék sokáig megőrizni a kártyák élettartamát. Nincs többé lekopott vagy megrongálódott kártya. Webshopunkon premium és standard változatban is kaphatóak MTL kártyavédők.


ÁTVÉTELI PARTNEREINK
Metagame Kártya- és Társasjáték Bolt

Társ a játékban! Legyen szó akár kártya-, kocka vagy társasjátékról. A játékok mellett találsz náluk társasjáték kiegészítőket, könyveket és figurákat. Webshopjukon vagy a két budapesti boltjukba betérve is vásárolhatsz náluk. Ráadásul mindkét boltjuk a budapesti átvető helyünk is egyben.

 


Sas és Kos, a társasjátékos

A győri társasjáték szaküzlet olyan táblás- és kártyajátékokat kínál, amelyek szakítanak a konvenciókkal és túlmutatnak a "játék" köznapi értelmezésén. Széles körben árulnak játékokat a webshopjukon és a boltjuban, amely a webshopunk győri átvető helye is egyben.