PARTNEREINK

KIEMELT PARTNEREINKMagyarország társasjáték keresője!

Az oldalukon naprakész információkat és piaci híreket találsz egy helyen. A csapat küldetése, hogy megmutassák az embereknek, hogy a társasjátékokat nem egymás ellen, hanem együtt, a játék puszta öröméért kell játszani. Amennyiben tetszik az oldaluk, támogasd őket egy csésze kávéval vagy egy klassz társasjátékkal! 

  


Gémklub. A játék élmény.

Társasjáték fejlesztéssel, kiadással, népszerűsítéssel és értékesítéssel foglalkoznak. Társadalmi céljuk, hogy összehozzák a társasjátékokkal a családi és baráti társaságokat. Üzleti céljuk ezáltal az, hogy minél több stratégiai, családi, parti, logikai és gyerek társasjáték kerüljön magyar nyelven a boltokba.


Társasjáték rajongók lelkes csoportja, akik főként cseh és szlovák szerzők játékainak kiadásával foglalkoznak, de együttműködtek már több külföldi (és magyar) szerzővel is. Elhivatottságuknak és partnereiknek köszönhetően világszerte több, mint 40 nyelven találkozhatunk a játékaikkal.

A nevükhöz fűződnek olyan nagyszerű társasjátékok, mint pl.: az Alchemists, a Tzolk’in, a Pulsar 2849, a Last Will, az Arnak elveszett romjai és még sokan mások.


TOVÁBBI PARTNEREINK
Játsz/Ma

Ha nyitott vagy az újdonságokra, látogass el hozzájuk és próbáld ki a társasjátékaikat. Minden kategória megtalálható náluk, a súrlódásmentes családi játékoktól kezdve a veszekedős partijátékon át a stratégiai játékokig. Játékmesterek segítenek neked a választásban és a szabálytanulásban. Ha pedig ez nem lenne elég, melegkonyhájuk incsiklandozó harapnivalókkal vár.


Dice on Board

Ahol óriási, egész asztalnyi, prémium minőségű playmateket találsz. A hatalmas méretek, a csúszásmentes alsó rész, a vízálló felület és a varrott és nyomtatott él segítik emelni a társasjátékozás élményét, szinte nincs olyan játék, ami ne férne el ezeken a playmateken. Dobj rajtuk dobókockát, vagy csak vegyél el róluk egy kártyát és rögtön megérted miért szeretjük mi is annyira!

Dunwich Market

Érdekességek, csecsebecsék, kiegészítők és magyar nyelvű kiadványok H.P. Lovecraft és a weird irodalom rajongói számára. Még az öreg Whateley is ezt a vegyesboltot választotta! Ha te is szereted a kozmikus horrort és a weird irodalmat, akkor kövesd őket.


Make Them Last

Kiváló minőségű kártyavédők széles választéka. Az MTL kártyavédők tökéletes választás azoknak, akik szeretnék sokáig megőrizni a kártyák élettartamát. Nincs többé lekopott vagy megrongálódott kártya. Webshopunkon premium és standard változatban is kaphatóak MTL kártyavédők.


ÁTVÉTELI PARTNEREINK
Metagame Kártya- és Társasjáték Bolt

Társ a játékban! Legyen szó akár kártya-, kocka vagy társasjátékról. A játékok mellett találsz náluk társasjáték kiegészítőket, könyveket és figurákat. Webshopjukon vagy a budapesti boltjukba betérve is vásárolhatsz náluk. Ráadásul a boltjuk a budapesti átvető helyünk is egyben.

 


Sas és Kos, a társasjátékos

A győri társasjáték szaküzlet olyan táblás- és kártyajátékokat kínál, amelyek szakítanak a konvenciókkal és túlmutatnak a "játék" köznapi értelmezésén. Széles körben árulnak játékokat a webshopjukon és a boltjuban, amely a webshopunk győri átvető helye is egyben.