Csomagolásunk fejlesztése

Szerző: Kitti Barta 2019. november 12.

Csomagolásunk fejlesztése

Mint tudjátok, folyamatosan törjük a fejünket és azon dolgozunk, hogy hogyan fejlesszük a termékeinket, folyamatainkat, webshopunkat, stb. Most elérkezett az idő, hogy a termék csomagolásunkat is egy új szintre emeljük fel.

Aki már vásárolt nálunk nagy valószínűséggel tudja, hogy a dobozaink újrahasznosított kartonból készülnek, illetve, hogy térkitöltőnek azt használtunk "amit találtunk". A környezettudatosság jegyében a kidobás helyett inkább az újra felhasználást választottuk, és többnyire olyan anyagokat raktunk a dobozba, melyeket mi is térkitöltőként kaptunk. Ezt szerettük volna profibban csinálni és egységesíteni a dobozaink térkitöltését.

A térkitöltő kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy a lehető legkevesebb műanyagot használjunk. Az elmúlt pár hetet pedig azzal töltöttük, hogy megtaláljuk a legjobb anyagot, amely környezettudatos, esztétikus és megfelelően véd. Ezen szempontok alapján a választásunk a fagyapotra esett.

De mi az, amit erről az anyagról tudni érdemes? És miért is pont ezt választottuk?

"Old school"

A fagyapot az egyik legrégebbi csomagolóanyag, amely a piacon található. Nagyon népszerű tudott maradni, annak ellenére, hogy sorra jelentek meg a versenytársai.

100%-ban lebomlik

Újrahasznosított ipari faaprítékból készül, többnyire erdei fenyőből. A szálakat egyforma vastagságúra vágják, ezért könnyű vele dolgozni. Anyagából adódóan teljes mértékben lebomlik, és nem szennyezi a környezetet. 

   

Dekoratív (felhasználás)

Számos helyen használható, nem csak csomagolóanyagként. A világhálót böngészve megannyi ötletet találhatsz arra, hogy hogyan készíts belőle dekorációt, ahelyett, hogy kidobnád. De emellett/helyett dönthetsz úgy, hogy "tovább adod" és szintén térkitöltőként használod. Az ajándékcsomagoláson és dekoráción felül pedig használható állatok alá alomként is.

Laza

Lehet nem is gondolnád milyen fontos szempont, hogy laza legyen a térkitölőanyag. A szerkezete segít abban, hogy sérülés, ill. karcmentesen védje meg a termékeket.

Bízunk benne, hogy a csomagolásunk fejlesztése elnyeri a tetszéseteket. De ha bármi észrevételed vagy további fejlesztési ötleted van, akkor írd meg nekünk a hello@thegiftforge.hu e-mail címre.


Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress

Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.


További blog bejegyzések

Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi!
Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi!

Szerző: Tamás Barta 2021. május 13.

Fantasztikus történetek, lélegzetelállító artwork. Kell ennél több?

Teljes bejegyzés megtekintése →

Az első ecsetvonások
Az első ecsetvonások

Szerző: Tamás Barta 2021. április 15.

Turbózd fel a miniket egyszerű festéssel.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Steampunk Rally Fusion vélemény / Ezzel társasozunk mi!
Steampunk Rally Fusion vélemény / Ezzel társasozunk mi!

Szerző: Tamás Barta 2021. március 30.

Amikor beindul a gépezet, nincs megállás!

Teljes bejegyzés megtekintése →