2019. január 08.

2019-es évi változások, újítások!

2019-es évi változások, újítások!

Alig egy hete, hogy kezdetét vette a 2019-es év. Még vissza-vissza gondolsz a szilveszteri bulira és hogy valószínűleg pár napig/hétig lesz olyan eset, amikor 2019 helyett 2018-at írsz a jegyzeteidben? Ha te is még az év vége mámorában fürdesz és csak lazítani van kedved, akkor dőlj hátra és olvasd el, hogy mi vár rád a webshopunkon az idei évben.

Ha egy szóval kell jellemeznem a 2018-as évet, akkor azt mondanám, hogy a megismerés éve volt. Az idei évet pedig a rendszerességgel jellemezném. Hogy miért? Mert törekedni fogunk arra, hogy kialakítsunk egy olyan rendszert, amelyben ha bármilyen probléma adódik, akkor mégis gördülékenyen haladon minden.
Ettől függetlenül (is) jön pár változás, íme a lista:

Az első, amit ki szeretnénk emelni nektek, hogy az év végén cégformát váltottunk. Az egyéni vállalkozásomból kinőve, ezentúl a The GiftForge webshop mögött egy Kft. áll. Ezzel egy időben kikerültünk az áfa mentes körből, ami miatt kis mértékben (és nem mindegyik termék esetén) növekedtek az áraink. Nem szerettünk volna emelni az árakon, de sajnos úgy alakult, hogy ez elkerülhetetlen lett. Bízom benne, hogy ennek ellenére és továbbra is meg lesztek elégedve az ár-érték aránnyal.

A második nagy változtatásunk a tavalyi évhez képest, hogy csökkenteni fogjuk a társasjátékok átvételét. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnénk átvenni tőletek, csupán annyit, hogy változtatni akarunk a megjelenéseken. Ennek köszönhetően évi 6 db társasjátékot tervezünk átvenni. (Ez a szám természetesen változhat, annak függvényében, hogy mennyi megrendelésünk lesz, vagy mennyire gyorsan halad a tervezési munka, stb.)
Az átvételek mellett pedig követni fogjuk a piacot. Két havonta kiválasztunk egy társasjátékot, melyhez rendezőt készítünk. Havonta 1 db társasjáték rendező megjelenést tervezünk, felváltva egy általunk választott és egy kölcsönkapott társasjátékhoz, ez évente minimum 12 db-ot jelent. Azt hiszem ez a szám tükrözi, hogy teljes mértékben elkötelezettek maradtunk a társasjáték rendezőkkel kapcsolatban, de az időnk és az energián azt kívánja, hogy a tavalyi évhez képest lassítsunk kicsit.

Az átvételek csökkentésével szorosan összefügg a harmadik változtatás, mely az átvétel módjára és a kedvezményre vonatkozik. Erről egy külön blogbejegyzésben írok majd nektek! Részletes tájékoztatás kaptok arról, hogy milyen módon vesszük át tőletek a társasjátékot, mit várunk tőletek, mi mit adunk cserébe, ill. milyen kedvezményre lesztek jogosultak.

A társasjáték rendező megjelenések és az átvételekkel kapcsolatos változtatások magukkal hozzák a soron következőt. Mégpedig azt, hogy a társasjáték rendezők mellett több figyelmet akarunk szentelni más termékekre is. Gondolok itt azokra, amelyek összefüggenek a társasjátékokkal, mint pl.: moduláris tárolók, kockatornyok, kockatartók, de az olyan termékekre is, amelyek teljesen függetlenek a társasjátékos témától, mint pl.: könyvjelzők, ékszerek, ünnepi termékek, stb.

Az év eleji módosítások között szerepel a webshop külalakja is. Megújult a Gyakori kérdések oldalunk, valamint a Rólunk oldalról átkerült az üzenetküldés a Kapcsolat oldalra. Ezen az oldalon találtok egy térképet, melyen bejelöltük a székhelyünket, telephelyünket és a jelenlegi átvevő pontjainkat. Bízunk benne, hogy ez utóbbi szám az idei évben csak nőni fog! 

A formai változtatásokon felül a termék aloldalakra bekerült az értékelés és véleményezés funkció is. A termék neve alatt találjátok az értékeléssel kapott csillagokat, a termék leírás alatt pedig értékelhettek és véleményt írhattok.

De a "felszíni" változtatások mellett lesznek belső változások is. A teljesség igénye nélkül: géppark bővítés, gyártás optimalizálás, folyamatok fejlesztése, termékek fejlesztése, partneri kapcsolatok bővítése. Rengeteg ötlet és cél van a tarsolyunkban, melyeket meg akarunk valósítani és amelyeket mind megosztunk veletek.

Tartsatok velük a 2019-es évben is, mi pedig azon leszünk, hogy teljesítsük a webshopos és egyedi megrendeléseiteket.