12 hónap - 12 téma

Szerző: Kitti Barta 2020. január 08.

12 hónap - 12 téma

Mint tudjátok, folyamatosan figyelünk arra, hogy a termékeink és a szolgáltatásaink egy kis pluszt kapjanak/adjanak. Festett token, extra gravírozás, extra filc anyag, utókezelés lazúrral, stb. A #bedifferent hashtag mindig ott motoszkál a fejünkben, hogy miben legyen más, miben legyen új. Ennek köszönhetően idén úgy döntöttünk, hogy egy kis játékosságot, tematikát vezetünk be az idei termék megjelenéseinkbe. Így született meg a 12 hónap - 12 téma.

De hogyan is fog ez zajlani?

A 12 hónap - 12 téma lényege, hogy minden hónapban meghatározunk egy témát. A hónap elején ezt megosztjuk veletek a közösségi oldalainkon és a webshopunkon is.

Az adott hónapban az aktuális témához kapcsolódó termékek jelennek meg. Így bővülnek majd a már meglévő termékkategóriák, pl.: társasjáték rendezők, kockatornyok, ünnepi termékek, stb. Illetve érkeznek újak is. Pl.: a TJÜ-n nagy sikert aratott, festhető tokenjeink felkerülnek a webshopra és a témának megfelelően növekszik majd a kínálat. Ezen ötletünket megfűszereztük azzal, hogy készítünk kezdőjátékos jelölőt is, amely társasjátéktól független lesz.

Az új termékeink bemutatása mellett hangsúlyt akarunk fektetni a már meglévő termékeinkre. Ezért a webshopon minden hónapban "egy kattintással" elérhetővé tesszük az adott témához kapcsolódó termékeinket.

Induljon hát a 12 hónap -12 téma!

JANUÁR TÉMÁJA: VILÁGŰR

Bármely időszakban előfordulhat, hogy a témától eltérő termékkel találkoztok majd. Biztos lesznek olyan termékmegjelenések, melyekkel az év elején még nem számoltunk. (pl.: egy új kiegészítő miatti insert frissítés)

 

Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress


Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.


További blog bejegyzések

Hasznos információk vásárlás előtt
Hasznos információk vásárlás előtt

Szerző: Kitti Barta 2020. február 24.

Teljesítési idő, kivételes esetek, csomagautomata választó, kártyavédő, utánvét.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Metagame - The GiftForge közös Homályrév akció
Metagame - The GiftForge közös Homályrév akció

Szerző: Kitti Barta 2020. február 10.

Gyűjtsd be a 10+10% kedvezményt a Homályrévre és a hozzá készített insertre.

Teljes bejegyzés megtekintése →

2020-as évi tervek, célok
2020-as évi tervek, célok

Szerző: Kitti Barta 2020. január 06.

Változások, fejlesztések, újítások.

Teljes bejegyzés megtekintése →