12 hónap - 12 téma

Szerző: Kitti Barta 2020. január 08.

12 hónap - 12 téma

Mint tudjátok, folyamatosan figyelünk arra, hogy a termékeink és a szolgáltatásaink egy kis pluszt kapjanak/adjanak. Festett token, extra gravírozás, extra filc anyag, utókezelés lazúrral, stb. A #bedifferent hashtag mindig ott motoszkál a fejünkben, hogy miben legyen más, miben legyen új. Ennek köszönhetően idén úgy döntöttünk, hogy egy kis játékosságot, tematikát vezetünk be az idei termék megjelenéseinkbe. Így született meg a 12 hónap - 12 téma.

De hogyan is fog ez zajlani?

A 12 hónap - 12 téma lényege, hogy minden hónapban meghatározunk egy témát. A hónap elején ezt megosztjuk veletek a közösségi oldalainkon és a webshopunkon is.

Az adott hónapban az aktuális témához kapcsolódó termékek jelennek meg. Így bővülnek majd a már meglévő termékkategóriák, pl.: társasjáték rendezők, kockatornyok, ünnepi termékek, stb. Illetve érkeznek újak is. Pl.: a TJÜ-n nagy sikert aratott, festhető tokenjeink felkerülnek a webshopra és a témának megfelelően növekszik majd a kínálat. Ezen ötletünket megfűszereztük azzal, hogy készítünk kezdőjátékos jelölőt is, amely társasjátéktól független lesz.

Az új termékeink bemutatása mellett hangsúlyt akarunk fektetni a már meglévő termékeinkre. Ezért a webshopon minden hónapban "egy kattintással" elérhetővé tesszük az adott témához kapcsolódó termékeinket.

Induljon hát a 12 hónap -12 téma!

JANUÁR TÉMÁJA: VILÁGŰR

Bármely időszakban előfordulhat, hogy a témától eltérő termékkel találkoztok majd. Biztos lesznek olyan termékmegjelenések, melyekkel az év elején még nem számoltunk. (pl.: egy új kiegészítő miatti insert frissítés)

 


Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress

Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.


További blog bejegyzések

Doboztető feltolás. Igen vagy nem?
Doboztető feltolás. Igen vagy nem?

Szerző: Kitti Barta 2021. január 14. 2 Kommentek

Teljes bejegyzés megtekintése →

Mit hoz majd a 2021-es év?
Mit hoz majd a 2021-es év?

Szerző: Kitti Barta 2021. január 05.

Változások, újdonságok és bővülés.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Visszatekintés a 2020-as évünkre!
Visszatekintés a 2020-as évünkre!

Szerző: Kitti Barta 2020. december 29.

Új termékek, új partnerek, gépköltöztetés és külföld.

Teljes bejegyzés megtekintése →

🥳 Webshopunk 3. születésnapja alkalmából 3 nyereményjátékot hirdetünk! 🥳

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!