2020. február 10.

Metagame - The GiftForge közös Homályrév akció

Metagame - The GiftForge közös Homályrév akció

Homályrév piacán a híres Metagame kereskedői és az hazai közösségben oly jól ismert The GiftForge kereskedői úgy döntöttek, hogy közös akcióval lepik meg azon kalandorokat, akik náluk költik el a küldetéseik során megszerzett aranyukat.

Ideje hát felkeresni Homályrév piacát, hogy megtudjátok mi vár rátok az olykor napokig vagy akár hetekig tartó küldetések után!

- VÁROS -

A lemenő nap fénye kellemesen melegíti az arcotokat, amikor épp a piacon sétálgattok. Felszerelések sokasága és megannyi nélkülözhetetlen főzet tárul elétek, ahogy lépkedtek a standok között.

Épp egy ritka főzetért alkudoztok, amikor rátok kiáltanak. "Erre, erre!" András és Tamás a két igazi simlis egy papírt lebegtetnek a kezünkben. Körbe néztek, hogy biztosan rátok gondolnak-e. Mire ők fogukat kivillantó vigyorral intenek "Igen, nektek szóltunk kalandorok. Van számotokra valamink!"

Válasszatok a lehetőségek közül:

A. lehetőség: Odaléptek a kereskedőkhöz és meghallgatjátok, hogy mit szeretnének mondani. Sosem lehet tudni, hogy mikor bukkantok rá egy igazán jó ajánlatra.
B. lehetőség: Nem érdekel, hogy mit akarnak, úgyhogy elhajtjátok őket.

 

- A. lehetőség -

A két kereskedő egy gondosan becsomagolt tekercset terít ki az asztalra. A papír tökéletes állapotából és a gyönyörűen díszített betűiből látjátok, hogy ezért az ajánlatért megérte megállni náluk. Fölé hajoltok és elolvassátok:

"Kedves Kalandorok!
Ha legközelebb a piacon jártok, térjetek be a Metagame standjához, ahol 10% kedvezménnyel tudjátok beszerezni a Homályrév társasjátékot

A kedvezményhez használjátok a kuponkódot: METAFORGE

A Metagame kereskedőitől a vásárláskor kaptok egy extra jutalmat  (10% kedvezményre jogosító kupont) is, mellyel rögvest induljatok tovább a The GiftForge standjához. A jutalmat felmutatva a kedvezményt a Homályrévhez készített társasjáték rendezőre tudtjátok beváltani. Ez utóbbi a tavasz első szelével érkezik majd márciusban, úgyhogy ideje elkezdeni gyűjtögetni."

 

Egymásra néztek és azt gondoljátok, ezt kár lenne kihagyni. Átveszitek hát a tekercset és hatalmas mosollyal az arcotokon elsétáltok a két kereskedőtől.  

(részletek a blog végén!)

- B. lehetőség -

Elhessegetitek a két kereskedőt. Ma nincs kedvetek meghallgatni, hogy mit ajánlanak nektek.
Nem történik semmi.

 

METAGAME AKCIÓ:

Amennyiben a Metagamenél vásárolsz Homályrév társasjátékot, használd a 10% kedvezményre jogosító kuponkódot.
A kódot beválthatod online vagy személyesen a Kádár utca 10. szám alatt található boltban.

Kuponkód: METAFORGE
A kuponkód beváltható 2020. február 10 és 2020. április 30 között.

 

THE GIFTFORGE AKCIÓ:

A Metagamenél vásárolt Homályrév mellé kapott kuponkódot beválthatod online a játékhoz készített társasjáték rendezőnkre. 

Kuponkód: a Metagame boltjában vagy az online megvásárolt csomagban kapod meg a vásárlásod mellé.
A kupon beváltható a társasjáték rendező megjelenése napjától 2020. április 30-ig.
A társasjáték rendező várható megjelenési ideje: 2020 március.