2020. február 24.

Hasznos információk vásárlás előtt

Hasznos információk vásárlás előtt

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján összegyűjtöttük nektek azon információkat, melyek hasznosak lehetnek vásárlás előtt. A leggyakrabban előforduló kérdéseket, igényeket átgondolva készítettük el ezt a blogbejegyzést.

Ezen információkat megtaláljátok egyébként többek között a termék aloldalakon, a gyakori kérdések között, és az Általános Szerződési Feltételekben is. (A részletesebb információkért javasoljuk látogass el ezen oldalainkra.)

 

CSOMAGAUTOMATA KIVÁLASZTÁSA

Amennyiben megrendeléskor Foxpost csomagautomatát választasz szállítási módnak, akkor írd bele a megrendelés megjegyzésébe, hogy melyik automatán szeretnéd átvenni a csomagot. Vagy küld el nekünk e-mailben. Jelenleg a Foxpostnál nincs olyan fejlesztés, amely lehetővé tenné a webshopunkon való csomagautomata választó megjelenítést. (Amint ez változni fog, természetesen élni fogunk a lehetőséggel.)

 

TELJESÍTÉSI IDŐ

A megrendelések teljesítése kb. 3-4 héten belül történik, a megrendelés beérkezésétől számítva. Amennyiben bármilyen okból csúszik a teljesítés, úgy e-mailben vagy telefonon jelezzük ezt. 

A megrendeléseket beérkezési sorrendben gyártjuk. De természetesen lehetnek kivételes esetek is.

 

KIVÉTELES ESETEK

Igyekszünk figyelembe venni teljesítéskor a különleges igényeket. Pl. ha ajándékba szeretnéd adni a terméket, vagy ha pl. elutazol, amely miatt meghatározott időszakban nem tudod átvenni a csomagot. 

Az igényekre való tekintettel teljesítjük a megrendelést, amennyiben a kapacitásunka belefér. Kívánságod mindenképp jelezd felénk megrendeléskor. Ha nem érkezik be hozzánk extra igény, akkor a megrendelést ugyanolyan prioritással kezeljük, mint a többit.

 

KÁRTYAVÉDŐ

Az örök dilemma: prémium, standard vagy védő nélkül? Minden termékünk esetén prémium kártyavédővel tervezünk. De vedd figyelembe, hogy ahány márka, annyi méret! Ha nem szeretnél olyan terméket vásárolni, amelyhez nem jó az általad használt kártyavédő, akkor azt javasoljuk, hogy megrendelés előtt mindenképp ellenőrizd le a méreteket.

A kártyatartó méretét a termékfotókon találod (szélesség, hosszúság, magasság).

A tervezéshez megvásárolt, illetve saját játékainkon, prémium Mayday vagy MTL kártyavédőt használunk az esetek többségében. A kölcsönkapott játékok esetén, ha standard kártyavédővel vagy védő nélkül kapjuk meg, akkor a tervezés idejére prémiummal védőzzük. Kölcsönkapott prémium védős játékoknál sok esetben nem kapunk infót arról, hogy milyen márkájú védő van rajta. Ezért lehet eltérés két insert kártyatartói között.

 

UTÁNVÉT

Utánvéttel egyelőre automatánál, illetve futárnál tudsz fizetni. A budapesti és győri átvételi pontjaikon banki előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel tudsz fizetni. 

 

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, írj nekünk a hello@thegiftforge.hu e-mail címre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon vagy Instagramon.