2020. március 30.

Társasjáték (és rendező) ajánló a #maradjotthon idejére

Társasjáték (és rendező) ajánló a #maradjotthon idejére

A korlátozások miatt mentálisan és lelkileg is szükségünk van a feltöltődésre. A társasjátékok ezen időszakban nagymértékben segítenek kikapcsolódni. Ezért szeretnénk nektek ajánlani 5 társasjátékot. A játékokhoz készítettünk társasjáték rendezőket, melyek megkönnyítik az előkészületeket, ezáltal még több időtök marad a szórakozásra.

 

Ha tehetetlennek érzitek magatokat, akkor a Pandemic tökéletes választás az egész családnak. A játékban ugyanis vírusok ellenszereit kell kifejlesztenetek. A sikerhez nélkülözhetetlen, hogy együttműködjetek, így mindenképp közös lesz az érdem! A játék ezen nehéz időkben segíthet nektek abban, hogy úgy érezzétek sikerült hozzájárulnotok a vírus sikeres legyőzéshez. 💪

Társasjátékról bővebben 👉 https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/pandemic-2008 

A játéknak egyébként három kiegészítője van, melyekkel vegyítve még változatosabb élményt kaphattok. MIndhárom kiegészítő helyet kapott az alapjáték mellett a társasjáték rendezőnkben. 

Amennyiben tovább szeretnétek folytatni a küzdelmet, ajánljuk nektek a Szellemek szigetét. A játékban szellemek irányításával megpróbálhattok felülkerekedni a hódító és pusztító seregeken. Közös erővel szállhattok harcba, ezért a győzelem közös lesz!

A játéknak egyébként van solo módja, így akár egyedül is nekivághattok a métely megállításának. 

Társasjátékról bővebben 👉 https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/szellemek-szigete-2017

A Szellemek szigetéhez készített társasjáték rendezőnkben az alapjáték mellett elfér a Branch & Claw kiegészítő is.

Hogyha kicsit más vizekre eveznétek, akkor mindenképp kerüljön az asztalra a Homályrév. A gigászi dobozban, gigászi tartalom tárul elétek a dobozbontás után, amely egy percig sem okoz csalódást. A különlegesebbnél különlegesebb kalandok során olyan kihívásokkal állhattok szembe, amiről eddig még álmodni sem mertetek. Győzzétek le együtt a gonoszt és segítsétek egymást az életcélok elérésében. De ha egyedül indulnátok útnak ebben a játékban az sem lehetetlen! 😉

Társasjátékról bővebben 👉 https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/homalyrev-2017

A játéknak jelenleg egy kiegészítője van, amely természetesen az alapjátékkal együtt tárolható a társasjáték rendezőnkbe. 

Úgy döntenétek, inkább űrhajóra szálltok, hogy magatok mögött hagyjátok egy kicsit a Földet? Akkor irány a Nemesis! Az utatok viszont nem lesz zökkenőmentes. Elromlott hibernálókabinok, betolakodók, folyamatosan meghibásodó űrhajó részek és a tűz is komoly gondot jelentenek a küldetésetek alatt. A célotok sikeres teljesítéséhez ne feledkezzetek meg a hajtóműről és a koordinátákról sem! Ha pedig úgy érzitek a hajó menthetetlen, akkor lépjetek le a mentőkabinokkal. 😉

Társasjátékról bővebben 👉 https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/nemesis-2017

A tárasjáték rendezőnk alkalmas festett minik tárolására, ráadásul prémium kártyavédővel is kényelmesen elfér benne minden. 

Ha pedig már felszálltatok az űrhajóra, mi sem egyszerűbb, mint a Marson landolni és ott letelepedni. A Mars terraformálása játékot akár egyedül, akár a családdal együtt is játszhatjátok. Gyarmatosítsatok kisbolygókat és holdakat. Ültessetek fákat, mellyel nő az oxigénszint. Támogassátok a politikai pártokat. A folyamatosan épülő - szépülő bolygó látványa biztos kikapcsolódást nyújt.

A játéknak jelenleg öt kiegészítője van, melyeket az alapjátékkal együtt és külön-külön is tudjátok játszani. Természetesen ezen mindegyike elfér a tárasjáték rendezőnkben. 

Az inserten felül, pedig játékostáblákat és jelölőket is tudtok vásárolni nálunk!