2020. április 16.

Változások, újítások 2020 első negyedévében

Változások, újítások 2020 első negyedévében

Összegyűjtöttük nektek azon változásokat, újításokat, melyek az elmúlt három (-négy) hónapban történtek velünk, illetve azokat, melyek épp folyamatban vannak. Innen-onnan már lehet értesültetek némelyikről, de szeretnénk, ha minél több emberhez eljutnának az információkat. Van köztük nagyobb változás, és van köztük ideiglenes is. Ez utóbbit természetesen kiemeljük.

Házhozszállítás GLS-sel

Április elején új szállítmányozó cégre váltottunk. Nem titok, hogy eddig a Foxposttal dolgoztunk együtt. A csomagautomatai átvételek továbbra is náluk maradnak, viszont a házhozszállítást ezentúl a GSL végzi. A váltásnak két fő oka volt. Az egyik, hogy a cég az elmúlt fél évben két áremelést is végzett a házhozszállítási árakon. Ezen drágításokkal/díjakkal nem akartunk benneteket terhelni, úgyhogy az átállásig megtartottuk a régi árakat a webshopon. A másik, hogy nem voltunk megelégedve a házhozszállítási időkkel. 

A GLS futárok rugalmasak és kedvesek, a szolgáltatás ár - érték arányban fantasztikus. A csomagok hihetetlen gyorsasággal jutnak el a vásárlókhoz. Bízunk benne, hogy nektek is ilyen pozitív élményetek lesz majd a csomagok átvételekor.

Társasjáték kölcsönadás tervezéshez

A társasjátékok átvétele továbbra is zavartalanul működik. Az átadásban annyi változott csupán, hogy a korlátozások ideje alatt a személyes átvételről áttértünk a házhozszállításra, ill. csomagautomatára. A játék biztonságát garantáljuk, valamint azt is, hogy a korábban meghatározottak szerint járunk el. A kedvezmények változatlanok. A csomag átvétele után természetesen e-mailben elküldjük az átvételi elismervényt, illetve fotót a játék állapotáról. Keressetek bátran, ha szeretnétek bármely játékhoz insertet készíttetni.

Ajándékutalvány

A kialakult vírushelyzetre való tekintettel a webshop üzemeltető az összes előfizetési csomag számára elérhetővé tette az ajándékkártyákat. Ezért ezen időszakban elérhetőek lettek a webshopunkon az ajándékkártyák 5.000 Ft-tól 20.000 Ft-ig. Az ajánlat természetesen az üzemeltető által meghatározott ideig él. Amint értesítést kapunk arról, hogy az ajánlatot visszavonják, úgy titeket is értesítünk majd a változásról. 

Gépköltöztetés, új székhely

Régóta tervezett lépés volt, mely sokszor a háttérbe szorult a fontosabb ügyintézések miatt. Az elmúlt időszak korlátozásai viszont ráébresztettek arra, hogy eljött az idő a költözésre! Ennek több oka is van. A telephelyen történt változások miatt nem lenne lehetőségünk a bővülésre, esetleges új gépek bevitelére. Ez nagyon meghatározó volt számunkra, mert nem szeretnénk, ha bármi a növekedés útjában állna. Ráadásul gyorsabb és gördülékenyebb lesz mind maga a gyártás, mind a tesztelés, hiszen csak ki kell sétálni a géphez. :) Ezáltal pedig értékes perceket, órákat, napokat spórolunk meg.

A költözésben közre játszottak a koronavírus miatti intézkedések is. Ezen ok persze mindaddig nem motoszkált a fejünkben, míg bele nem csöppentünk a helyzetbe. De nagyon is lényegesnek tartottuk azt, hogyha bármilyen kijárási tilalmat rendelnek el, ne kelljen lemondanunk a gyártásról. Nektek pedig a termékekről!

Váltás EV-re

Az online kereskedelmet nem érintő kedvezmények miatt, a webshopot átmenetileg átvette az egyéni vállalkozás. A váltás múlt héten megtörtént, de még lehetnek átfedések a számlázás/csomagküldés/stb. terén. Ez úton is köszönjük az OTP-nek, hogy a SimplePay bankkártyás fizetés átállítását. Elképesztő gyorsasággal és profizmussal oldották meg pár nap alatt. 

A változás sok jót hoz magával. Jönnek új akciók, nyereményjátékok, mellyel megköszönjük nektek is a támogatást, a bíztatást, és a sok kedvességet, amit kapunk.