2023. január 12.

Hello 2023!

Hello 2023!

Az idei év indulás úgy alakult, hogy hamarabb kezdtünk bele a tervezett munkákba, mint ahogy ez az évindító blog megíródott volna. Ezért bár még csak az év második hetében járunk, de már vannak olyan célok, melyeket teljesítettünk.

A szemfülesek valószínűleg észrevették, hogy történt pár újítás a webshopunkon. Ennek két fő oka van. Az egyik, hogy annyi új termék, egyéb kiegészítő és friss termékcsalád érkezett a webshopra 2022-ben, hogy kicsit rendet kellett tenni a termékkategóriák között. Voltak melyeket összevontunk, és volt köztük olyan is, melyek külön kategóriát kaptak, mert annyian lettek (lásd pl. kihívás táblák), hogy megérdemeltek egy saját aloldalt.
A másik oka, hogy a külföldi webshopot is a magyar mintájára akartuk formálni, így adta magát a dolog, hogy a kettőt együtt végezzük el. Úgyhogy végre egységes pompában tündököl a két webshop, a különbség csupán a termékkínálatban van (egyelőre).

De mielőtt jobban belemerülnék a már teljesített és a még előttünk álló célokba, előtte nézzük meg, hogy miként neveztük el az idei évet. Hosszas beszélgetés, tanakodás után felvillant a villanykörte a fejünk felett, amikor arról diskuráltunk, hogy mely kifejezés kötné össze leginkább az idei céljainkat és terveinket. Végül arra jutottunk, hogy a

2023-as év a meglepetések éve lesz!

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy itt most le is zárom a blogot azzal, hogy az összes cél legyen számotokra meglepetés. 😃 Csupán annyit, hogy lesznek olyan témák, melyet nem fogok kifejteni, ill. lesz olyan is, amit kihagyok a blogból, mert még olyan hosszas előkészítés vár rá, ami előtt nem szeretnénk a túl korai bejelentéssel türelmetlenné tenni titeket vagy érdektelenné tenni, amikorra oda jutunk, hogy teljesül. 

A bevezető után tuti nem meglepő, hogy a webshop fejlesztés még nem ért véget. A főoldalon és a termékkategóriák közt történt változások mellett az egyéb termékek oldalai egységesítve lesznek. Emellett szeretnénk minden olyan termék oldalára feltenni az "Ezzel társasozunk blog!" linkjeit, melyet valamilyen formában kapcsolódnak a blogban bemutatott játékhoz

És ezzel el is érkeztünk a következő célhoz. Egy év kihagyás után ugyanis visszatér az Ezzel társasozunk mi! blogrovatunk. A tavalyi évben főként azért nem jelent meg új írás, mert Tomi készítette a Tarsasjatekok.com hetente megjelenő KS Körkép cikkeit, amely annyi előkészületet igényelt, hogy amellett már nem lett volna idő a saját blogok kutatómunkáira is. A 2022 végén viszont a részünkről lezárult ez a fejezet (bízunk benne, hogy a Tarsasjatekok.com-nál nem és lesz olyan cikkíró, aki kedvet kap hozzá), így ismét visszatér a rovatunk, melynek rendhagyó első része hamarosan megjelenik.

A fejlesztések mellett gyanítom az sem újdonság, ha azt mondom nektek érkeznek szép számmal idén is új termékek a webshopra. Köztük természetesen a legnagyobb figyelmet a társasjáték rendezők kapják.
Az egyéb kiegészítőket tekintve szinte lehetetlenség lenne beharangozni bármit is, mert ez a kategória változik az év közben a leginkább és olykor-olykor még nekünk is meglepetés, hogy épp mihez kell készítenünk kiegészítőt. Az viszont 100%, hogy a könyvtámasz és a társasjáték kínálataink bővülni fognak. Ez utóbbi természetesen nem azt jelenti, hogy társasjáték boltot akarunk csinálni a webshopból. Olyan kis dobozos, itthon nehezen beszerezhető vagy különleges játékokkal akarjuk bővíteni a kínálatot, mint pl. a Bagh Chal, amely első volt ezen kategóriában.

Leírni is hihetetlen (nem még megélni) azt, hogy idén lesz 5 éves a webshopunk. Ennek örömére pedig most még inkább a tiétek lesz a főszerep. Már összeírtuk az idei évi termék megjelenési/tervezési ütemtervet, amelyben rengeteg olyan játék szerepel, melyeket ti szavaztatok meg vagy kértetek. Emellett a szülinapra érkezik a webshopra egy teljesen új termékcsalád. A debütálási dátuma január 31 lesz, de az, hogy ez pontosan mi lesz legyen egy hatalmas nagy meglepetés! 😊 

A termék megjelenéseken felül pedig szeretnénk megünnepelni titeket, ezért már dolgozunk egy olyan rendszer kialakításán, melyben nem csak a visszajelzésekért, hanem más tevékenységekért is kedveskedhetünk majd nektek kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal és egyebekkel.
Az 5 éves évforduló alkalmából pedig biztosan kiemeljük az eddigi "legeket", azokat a vásárlókat, akik a legtöbbet vásároltak nálunk, akik a legeleje óta velünk vannak, akik a legtöbb visszajelzést adták nekünk, és ... akik neve hallatán mosoly ül az arcunkra és akik szinte már a The GiftForge család tagjai!

A webshop és termékfejlesztések mellett a vállalkozás bővítése és fejlesztése is a célok közt szerepel. Hogy ebből milyen ütemben és mi fog teljesülni még nem tudjuk, de bízunk benne, hogy minél több minden, hogy egyre szélesebb termékpalettával és még több szolgáltatással tudjunk a rendelkezésetekre állni. Ennek részletei egyelőre legyen meglepetés a számotokra. Ami teljesül arról úgyis azonnal hírt adunk nektek a közösségi oldalainkon. 

Úgyhogy mint látjátok idén sem fogunk unatkozni. És a sok terv megvalósítása közben azért reménykedünk benne, hogy több váratlan (és kellemetlen) meglepetés nem fog érni minket. (Visszatekintve az elmúlt 1-2 évre. 😅)