2019. május 26.

Irány a Mars!

Irány a Mars!

Te is nagy kedvelője vagy a Mars terraformálása társasjátéknak? Akkor ne hagyd ki a lehetőséget, hogy eljuss a Marsra! Legalábbis a neved... ;) A NASAnak köszönhetően ugyanis, egy virtuális beszállókártya kitöltésével lehetőséget kaptunk arra, hogy a nevünk landoljon a Marson. A jelentkezésed 2019. szeptember 30-ig tudod leadni. 

A beküldött neveket a NASA mikrochipeken helyezi el, melyet beépítenek a marsjáróba. A szöveg mérete kb. egy hajszál vastagságának 0,1%-al megegyező lesz, ezért egy mikrochipre hozzávetőleg 1 millió név fér majd el.

Ha pedig szeretnéd fokozni a játékélményt itt a Földön, addig amíg a neved meg nem érkezik a Marsra, javasoljuk, hogy készíts pár minta beszállókártyát a játékhoz, melyeket kioszthatsz a barátaidnak a party kezdetekor. Az élmény garantált lesz! 

Addig is pár kedvcsináló gondolat a társasjátékról:

 

A játékot egyébként a partnereinknél, átvevő helyeinken meg tudod vásárolni. Budapesten a Metagamenél, Győrben pedig a Sas és Kos társasjáték szaküzletben. A játékhoz használható játékostáblákat és társasjáték rendezőt, pedig be tudod szerezni a webshopunkon!

   

 

Mi már kitöltöttük a beszállókártyánkat. Most rajtad a sor! 

 

 

Partnereink: