Kedvenc társasjátékod rendezője nincs a webshopon?

Szerző: Kitti Barta 2018. április 21.

Kedvenc társasjátékod rendezője nincs a webshopon?

Először is, ne csüggedj! :)

Számos játék rajta van a tervezési listánkon, melyeket mindenképp szeretnénk elkészíteni/árusítani. Ezeket megtalálod a társasjátékos Facebook csoportunkban. 

A csoportban számos hasznos információt osztunk meg veled, illetve részt vehetsz a fejlesztésekben/ötletelésekben. Szavazás keretein belül mérjük fel az igényeket, így te is leadhatod a voksodat, azokra, melyek érdekelnek. Ha viszont nem szeretnél belépni, akkor írj nekünk, és elküldjük az éppen aktuális szavazási listát. 

Sem a szavazás, sem a listában szereplő társasok nincsenek kőbe vésve, tehát egy új megrendelés nem feltétlenül kerül a lista legvégére! 

Megrendeléshez először is vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén (webshopon üzenetküldést kitöltve, hello@thegiftforge.hu e-mail címen, Facebook oldalunkon vagy Instagram oldalunkon üzenetben, vagy a Facebook csoportunkban). 

Ez után két lehetőséget kínálunk neked:

  1. Eljuttatod hozzánk a társasjátékod, mi pedig kb. 2-4 hetes határidővel (attól függően, hogy csak alapjátékot vagy kiegészítőket is kapunk) elkészítjük hozzá a rendezőt. Természetesen átvételi elismervénnyel vesszük át, garantálva, hogy ugyanolyan állapotban kapod vissza, mint ahogy átadtad nekünk. Amennyiben ezt a lehetőséged választod, és kölcsön adod nekünk a féltve őrzött társasjátékot, úgy a végleges árból 50% kedvezményt kapsz! (Értelemszerűen csak olyan társasjátékokra vonatkozik, amely még nincs a webshopon.)

  2. Ha nem szeretnéd kölcsön adni a társasjátékod, ezzel ránk bízva a beszerzést, akkor nem tudunk fix határidőt vállalni. Függ a társasjáték fellelhetőségétől, bonyolultságától, de amennyiben a piacon könnyen megtalálható, akkor kb. 4-6 hetes határidővel tudunk dolgozni.

 

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, akkor keress bátran! :)

 


Kitti Barta
Kitti Barta

Szerző

wood enchantress

Új hozzászólás

A hozzászólásokat jóváhagyjuk közzététel előtt.


További blog bejegyzések

Változások, újítások 2020 első negyedévében
Változások, újítások 2020 első negyedévében

Szerző: Kitti Barta 2020. április 16.

Házhozszállítás, ajándékutalvány, társasjáték kölcsönadás, stb.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Társasjáték (és rendező) ajánló a #maradjotthon idejére
Társasjáték (és rendező) ajánló a #maradjotthon idejére

Szerző: Kitti Barta 2020. március 30.

Vírusok, szellemek, kalandorok, űrhajók, kolonizációk...

Teljes bejegyzés megtekintése →

Hasznos információk vásárlás előtt
Hasznos információk vásárlás előtt

Szerző: Kitti Barta 2020. február 24.

Teljesítési idő, kivételes esetek, csomagautomata választó, kártyavédő, utánvét.

Teljes bejegyzés megtekintése →

Amennyiben szeretnéd, hogy a csomagod megérkezzen még karácsony előtt, akkor kérjük, hogy legkésőbb december 1-ig add le a megrendelést. 🎄🎁

Természeresen a gyártás december 1-től nem áll le, de az utána beérkezett megrendeléseket nem biztos, hogy tudjuk teljesíteni december 24-ig.

Egyedi megrendelésekről, szállítási határidőkről bővebb információkért kövess minket a Facebookon. 😇