2018. április 21.

Kedvenc társasjátékod rendezője nincs a webshopon?

Kedvenc társasjátékod rendezője nincs a webshopon?

Először is, ne csüggedj! :)

Számos játék rajta van a tervezési listánkon, melyeket mindenképp szeretnénk elkészíteni/árusítani. Ezeket megtalálod a társasjátékos Facebook csoportunkban. 

A csoportban számos hasznos információt osztunk meg veled, illetve részt vehetsz a fejlesztésekben/ötletelésekben. Szavazás keretein belül mérjük fel az igényeket, így te is leadhatod a voksodat, azokra, melyek érdekelnek. Ha viszont nem szeretnél belépni, akkor írj nekünk, és elküldjük az éppen aktuális szavazási listát. 

Sem a szavazás, sem a listában szereplő társasok nincsenek kőbe vésve, tehát egy új megrendelés nem feltétlenül kerül a lista legvégére! 

Megrendeléshez először is vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén (webshopon üzenetküldést kitöltve, hello@thegiftforge.hu e-mail címen, Facebook oldalunkon vagy Instagram oldalunkon üzenetben, vagy a Facebook csoportunkban). 

Ez után két lehetőséget kínálunk neked:

  1. Eljuttatod hozzánk a társasjátékod, mi pedig kb. 2-4 hetes határidővel (attól függően, hogy csak alapjátékot vagy kiegészítőket is kapunk) elkészítjük hozzá a rendezőt. Természetesen átvételi elismervénnyel vesszük át, garantálva, hogy ugyanolyan állapotban kapod vissza, mint ahogy átadtad nekünk. Amennyiben ezt a lehetőséged választod, és kölcsön adod nekünk a féltve őrzött társasjátékot, úgy a végleges árból 50% kedvezményt kapsz! (Értelemszerűen csak olyan társasjátékokra vonatkozik, amely még nincs a webshopon.)

  2. Ha nem szeretnéd kölcsön adni a társasjátékod, ezzel ránk bízva a beszerzést, akkor nem tudunk fix határidőt vállalni. Függ a társasjáték fellelhetőségétől, bonyolultságától, de amennyiben a piacon könnyen megtalálható, akkor kb. 4-6 hetes határidővel tudunk dolgozni.

 

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, akkor keress bátran! :)