2018. február 14.

Kezdetek..

Kezdetek..

Nosztalgikusan gondolok arra a napra, pedig alig fél éve történt. Épp egy termék után kutattam, amikor rábukkantam egy bizonyos cikkre, amely egy amerikai vállalat lézervágó gépéről írt. Elmeséltem a férjemnek, hogy milyen remek dolgokat lehet vele készíteni. Mondanom sem kell, hogy mennyire belelkesült ő is az ötlettől. Összedugtuk a fejünket és úgy döntöttünk belevágunk! 

Miután megrendeltünk, elkezdtünk imádkozni Thor-hoz, hogy az óceán felett ne sújtson le viharral a gépre, illetve, hogy megérkezzen hozzánk épségben. Szerencsére imáink meghallgatottak, mert alig egy hónap várakozás után megérkezett. A kicsomagolás természetesen mindenki számára nagy öröm volt. :)

 Aztán megtörtént az első bekapcsolás, mely közben elhangzottak a "Nééézd, milyen szépen világít!" és az "Elolvasom a User manual-t, hogy minden rendben legyen." mondatok. Mondanom sem kell, hogy melyik ki szájából hangzott el. 

Rengeteg érzés kavargott bennünk, örültünk, féltünk, aggódtunk, izgatottak voltunk. Egyszerre tört ránk a fáradtság és a megnyugvás. Aztán másnap újult erővel kezdtünk bele a tervezésbe és a gép megismerésébe.

Első indítás

Először még mi is és a termékeink is gyerekcipőben jártunk. Hónapok teltek el, mire megtapasztaltuk, hogy mely fájl formátum a legjobb, vagy hogy melyik faanyagot vágja a legszebben. Az út göröngyös és nehéz volt, sok nehézség akadt az utunkba, de nem adtuk fel. És most itt vagyunk nektek, értetek!

Ígérjük, hogy folyamatosan fejlesztünk, bővítünk és megújulunk. A közeli és távoli terveink is mind nagyszerűek. Nem csak termék, de anyag bővülésre is számíthattok majd. 

Megmozgatunk minden követ és ráteszünk minden kettlebellt, ha kell! :)

The GiftForge munkafolyamat