TÁJÉKOZTATÓK

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy megtiszteltél a bizalmaddal és nálunk vásároltál. A környezettudatosság és a kevesebb hulladék termelés érdekében a csomagba rakott nyomtatott tajátékoztatókat immár online tettük elérhetővé a számodra. Az alábbiakban minden fontos információt megtalálsz a termék használatáról, visszaküldésről, csomagolásról, stb. Ha bármi egyéb kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal.

Általános termék tájékoztató


Lézervágott termékeink rétegelt fából készülnek. A fa tulajdonságából adódóan magas hő hatására kiszáradhat, ilyen esetben pedig törékenyebbé válik. Ezért, kérjük, ne tartsd a terméket olyan helyen, ahol túlzott napfénynek van kitéve, illetve kerüld a termék vízzel vagy vegyi anyagokkal való érintkezését, mert ezek csökkenthetik a termék élettartamát vagy roncsolhatják a felületét.

A fa termékeink között találsz olyat, amely felületkezelve van. Ebben az esetben vagy szeszben oldódó páccal vagy akvarell festékkel kezeljük le. 

Kockatornyok, dobótálcák és egyéb textillel borított termékeink esetén barkácsfilcet használunk.

Viszonteladói termékeink anyagáról a termék aloldalán tudsz tájékozódni. Ilyen termékeink pl. a kártyavédők és a tokenvédők. 

Textil termékeink saját tervezésüek. Az ilyen termékek esetén az anyagbeszerzést mi végezzük, a gyártást pedig hazai vállalkozó készíti el. A textil termékek anyagáról és a moshatóságáról a termék oldalán kapsz bővebb információt.

Amennyiben hibás terméket kaptál, melynek átvételekor nem voltál tudatában, akkor a lehető leghamarabb élj a panaszbejelentéssel a hello@thegiftforge.hu e-mail címen. Minden a www.thegiftforge.hu webshopon vásárolt terméket - melyet nem használtál - jogodban áll indoklás nélkül visszaküldeni a csomag átvételétől számítva 14 napon belül. A terméket abban az esetben nem áll módunkban kicserélni, ha nem rendeltetésszerűen használtad. További információkért, látogass el az Általános Szerződési Feltételek oldalra.

Termék visszajelzés, értékelés tájékoztató


A megvásárolt termék oldalára adott értékelést, véleményezést minden esetben átolvassuk (ha szükséges, mert pl. kérdést tartalmaz, akkor válaszolunk rá), majd utána publikáljuk. Ezért az értékelésed/véleményezésed nem fog azonnal látszódni. 
Sértő, lejárató, valótlan, valamint trágár szavakat tartalmazó értékelést nem áll módunkban publikálni. Kizáró ok az is, ha úgy adsz le értékelést, hogy nem vásároltál nálunk. Csak az igazolt vásárlások utáni visszajelzéseket publikáljuk.

A véleményezés szöveges formában történik, melyhez csatolható kép vagy videó. Külső fájlmegosztó linket tartalmazó véleményt nem áll módunkban publikálni, mivel az adott mappát, ahova a fájl felkerül nem tudjuk folyamatosan ellenőrizni. Azt pedig nem szeretnénk, hogy később esetleg olyan tartalom kerüljön fel, amiről nem tudunk. Egyéb linket tartalmazó véleményt abban az esetben publikálunk, amennyiben a link tartalma kapcsolódik a termékhez, ill. olyan szakmai oldalról származik, amely hiteles és ellenőrzött (pl. bgg.com, tarsasjatekok.com).
Az értékeléshez csatolt képnek/videónak kapcsolódnia kell a termékhez. Amennyiben más cégek által készített termékfotót töltesz fel, vagy olyan tartalmat, amely nem kapcsoldódik a termékhez, akkor nem áll módunkban publikálni az értékelést. 

Térkitöltő tájékoztató


A doboz térkitöltésére többnyire 100% környezetbarát fagyapotot használunk. Ugyanis fontosnak tartjuk, hogy olyan térkitöltő anyag kerüljön a termék mellé, amely a környezettudatossága mellett számos egyéb jó tulajdonsággal is rendelkezik. Ilyenek pl.: 

  • Szállítás közben roncsolás nélkül nyújt védelmet a terméknek.
  • Teljes mértékben lebomlik, mivel erdei fenyőből készül.
  • Újra felhasználható (pl. csomagolóanyagként, dekorációként is).