Tájékoztatók

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy megtiszteltél a bizalmaddal és nálunk vásároltál. A környezettudatosság és a kevesebb hulladék termelés érdekében a csomagba rakott nyomtatott tajátékoztatókat immár online tettük elérhetővé a számodra. Az alábbiakban minden fontos információt megtalálsz a termékek tulajdonságairól és használatáról, visszaküldésről, csomagolásról, stb. Ha bármi egyéb kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal.

SAJÁT TERVEZÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ TERMÉKEK
Lézervágott termékeink rétegelt fából készülnek. A fa tulajdonságából adódóan magas hő hatására kiszáradhat, ilyen esetben pedig törékenyebbé válik. Ezért, kérjük, ne tartsd a terméket olyan helyen, ahol túlzott napfénynek van kitéve, illetve kerüld a termék vízzel vagy vegyi anyagokkal való érintkezését, mert ezek csökkenthetik a termék élettartamát vagy roncsolhatják a felületét.

A fa alapanyagú, natúr vagy festett (páccal/akrill festékkel) termékeinket lézervágó géppel gyártjuk. A gyártási technológiából adódóan a fa széle a vágás mentés elszíneződik, megég, ezért a vágás mentén előfordulhatnak foltok. Ez nem azt jelenti, hogy a fa/termék koszos, hanem azt, hogy az alapanyag így reagált a lézerre. 
Ezen felül a rétegelt lemezen az alsóbb rétegekben lehetnek görcsök a fában, mely a vágás/gravírozás során felszínre kerülhetnek. Az ilyen területeken eltérés lehet a vágás/gravírozás színében. Ez szintén nem azt jelenti, hogy a fa szennyezett lenne. 

SAJÁT TERVEZÉSŰ DE NEM SAJÁT GYÁRTÁSÚ TERMÉKEK

Ebbe a kategóriába a textil termékeink tartoznak. Az ilyen termékek esetén az anyagbeszerzést mi végezzük, a gyártást pedig hazai vállalkozó készíti el. A textil termékek anyagáról és a moshatóságáról a termék oldalán kapsz bővebb információt.

VISZONTELADÓI TERMÉKEK

Viszonteladói termékeink anyagáról a termék aloldalán tudsz tájékozódni. Ilyen termékeink pl. a kártyavédők és a tokenvédők. 

A termékkategóriákat és hogy pontosan mely termékek tartoznak egy-egy kategóriába azt ITT TALÁLOD.

Amennyiben hibás terméket kaptál, melynek átvételekor nem voltál tudatában, akkor a lehető leghamarabb élj a panaszbejelentéssel a hello@thegiftforge.hu e-mail címen. Minden a www.thegiftforge.hu webshopon vásárolt terméket - melyet nem használtál - jogodban áll indoklás nélkül visszaküldeni a csomag átvételétől számítva 14 napon belül. A terméket abban az esetben nem áll módunkban kicserélni, ha nem rendeltetésszerűen használtad. További információkért, látogass el az Általános Szerződési Feltételek oldalra.

A megvásárolt termékre beküldött értékelést, véleményezést minden esetben átolvassuk, majd utána publikáljuk. (Ha pedig szükséges akkor válaszolunk rá.) Ezért az értékelésed/véleményezésed nem fog azonnal látszódni. 
Sértő, lejárató, valótlan, valamint trágár szavakat tartalmazó értékelést nem áll módunkban publikálni. Kizáró ok az is, ha úgy adsz le értékelést, hogy nem vásároltál nálunk, ugyanis csak az igazolt vásárlások utáni visszajelzéseket publikáljuk.

A véleményezés szöveges formában történik, melyhez csatolható kép vagy videó. Külső fájlmegosztó linket tartalmazó véleményt nem áll módunkban publikálni, mivel az adott mappát, ahova a fájl felkerül nem tudjuk folyamatosan ellenőrizni. Azt pedig nem szeretnénk, hogy később esetleg olyan tartalom kerüljön fel, amiről nem tudunk. Egyéb linket tartalmazó véleményt abban az esetben publikálunk, amennyiben a link tartalma kapcsolódik a termékhez, ill. olyan szakmai oldalról származik, amely hiteles és ellenőrzött (pl. bgg.com, tarsasjatekok.com).
Az értékeléshez csatolt képnek/videónak kapcsolódnia kell a termékhez. Amennyiben más cégek által készített termékfotót töltesz fel, vagy olyan tartalmat, amely nem kapcsolódik a termékhez, akkor nem áll módunkban publikálni az értékelést. 

A doboz térkitöltésére, termékink csomagolásakor többnyire 100% környezetbarát fagyapotot használunk. Ugyanis fontosnak tartjuk, hogy olyan térkitöltő anyag kerüljön a termék mellé, amely a környezettudatossága mellett számos egyéb jó tulajdonsággal is rendelkezik. Ilyenek pl.: 

  • Szállítás közben roncsolás nélkül nyújt védelmet a terméknek.
  • Teljes mértékben lebomlik, mivel erdei fenyőből készül.
  • Újra felhasználható (pl. csomagolóanyagként, dekorációként is).

De vannak olyan termékek, melyeknél nem megoldható a fagyapot használata, ilyen esetben buborékos fóliát, papír alapú térkitöltőt, stb használunk. A dobozok újrahasznosított kartonból készülnek, a dobozok lezárására pedig papír alapú ragasztót használunk.