TÁJÉKOZTATÓK

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy megtiszteltél a bizalmaddal és nálunk vásároltál. A környezettudatosság és a kevesebb hulladék termelés érdekében a csomagba rakott nyomtatott tajátékoztatókat immár online tettük elérhetővé a számodra. Az alábbiakban minden fontos információt megtalálsz a termék használatáról, visszaküldésről, csomagolásról, stb. Ha bármi egyéb kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal.

Általános termék tájékoztató


A csomagban található termék 3 mm vastagságú nyírfából készült. A fa tulajdonságából adódóan magas hő hatására kiszáradhat, ilyen esetben pedig törékenyebbé válik. Ezért, kérjük, ne tartsd a terméket olyan helyen, ahol túlzott napfénynek van kitéve, illetve kerüld a termék vízzel vagy vegyi anyagokkal való érintkezését, mert ezek csökkenthetik a termék élettartamát, vagy roncsolhatják a felületét.

Amennyiben hibás terméket kaptál, melynek átvételekor nem voltál tudatában, akkor a lehető leghamarabb élj a panaszbejelentéssel a hello@thegiftforgehu e-mail címen. Minden a www.thegiftforge.hu webshopon vásárolt terméket - melyet nem használtál - jogodban áll indoklás nélkül visszaküldeni 14 napon belül, a csomag átvételétől számítva. A terméket abban az esetben nem áll módunkban kicserélni, ha nem rendeltetésszerűen használtad. További információkért, látogass el az Általános Szerződési Feltételek oldalra.

Térkitöltő tájékoztató


A doboz térkitöltésére többnyire 100% környezetbarát fagyapotot használunk. Ugyanis fontosnak tartjuk, hogy olyan térkitöltő anyag kerüljön a termék mellé, amely a környezettudatossága mellett számos egyéb jó tulajdonsággal is rendelkezik. Ilyenek pl.: 

  • Szállítás közben roncsolás nélkül nyújt védelmet a terméknek.
  • Teljes mértékben lebomlik, mivel erdei fenyőből készül.
  • Újra felhasználható (pl. csomagolóanyagként, dekorációként is).