2022. január 07.

Hello 2022!

Hello 2022!

Az évzáró blog elkészítésével mindig sikerül pontot tennem az adott év végére. Az évindító bloggal pedig úgy érzem nyílik egy tiszta lap. Bár tudom, hogy január 1-el nem történik csoda, nem lesz egy csapásra minden más, mégis minden évben azt érzem, hogy egy új fejezet következik. Nos ez az érzés most elmaradt. 

Ráadásul ezen blog megírására is nehezen vettem rá magam. Talán amiatt, hogy bár az új év rohamosan közeledett, mégsem éreztem azt, hogy jönnek vele az új lehetőségek is. Aztán egy Mogyi sétáltatás közben Tomi rávilágított arra, hogy milyen év vár ránk 2022-ben, utána pedig már sokkal könnyebben ment az írás és az év elnevezés is. 

2022 a megvalósítás éve lesz!

A fent említett beszélgetés alatt rájöttünk, hogy nem kellenek mindig új célok, új tervek, új álmok. Persze nagyon fontos, hogy mindig találjunk valami újat, amit el akarunk érni, amely arra ösztönöz, hogy fejlődjünk, de mellette az is fontos, hogy azok a célok, amelyeket korábban kitűztünk magunk elé, ne felejtődjenek el. 2021-ben rengeteg ötletünk támadt, melyeket idő, tőke, szakember hiányában nem tudtunk megvalósítani. Mindegy, hogy melyik miért nem teljesült. A lényeg az, hogy ezen terveket nem engedtük el. 

Az első és legfontosabb cél, amit szeretnénk elérni idén az a növekedés. 2020-ban már előttünk lebegett, de az élet és a covid egy kicsit közbe szólt. Az újabb gép vásárlás és az alkalmazott helyett egy gépköltöztetés volt, hogy még véletlenül se okozzon gondot a munkába járás. Az alkalmazott kérdést pedig a bizonytalanság miatt jegeltük. Tavaly pedig valahogy minden gördülékenyen ment és eleinte nem éreztük azt, hogy szükséges lenne ezt meglépnünk. Aztán az év vége felé közeledve egyre inkább bebizonyosodott, hogy ez nem így van. A karácsony előtt időszakban megpróbáltunk egy későbbi határidőt szabni a korábbi évekhez képest, de olyan sokan érdeklődtetek a termékeink iránt, hogy kénytelenek voltunk lecsökkenteni a határidőt. És bár tudjuk, hogy nagyon megértőek és türelmesek vagytok, de valamelyest kudarcnak éltük meg a határidő csökkentést, és közben éreztük, hogy eljött az idő a növekedésre.

A gépbeszerzésnek és a csapat bővülésnek köszönhetően több időnk lesz a külföldi webshopra és a termékfejlesztésekre is. Bár nagyon hálásak vagyunk a magyar piacért, a vásárlókért és úgy gondoljuk számunkra mindig ez lesz a fő célközönség, de szeretnénk, ha külföldön is jobban megismernének minket. Érdeklődők, vásárlók ugyan vannak, de idő hiányában egyelőre csak vegetált a vállalkozásunk ezen része. Idén szeretnénk a gyártásból felszabadult időt ennek (is) szentelni.

Termékfejlesztések tekintetében nem újdonság, ha azt mondom, tovább fog bővülni a társasjáték rendező és egyéb kiegészítő kínálat. A tőlünk független gyártású termékek is nagy népszerűségnek örvendenek. Kiemelendő ezen közük a gumipántok, melyekből teljesen lefosztottátok a készleteket, ezért már készülünk a januári feltöltésre. Nagyon örülünk, hogy sikerült egy olyan megoldást találnunk, ami ennyire tetszik nektek, és aminek anyaga és kialakítása egyedi a piacon

A gumipántok mellett több termékötlet is van a tarsolyunkban, amelyek teljesen függetlenek a lézervágástól. Ezeket idő hiányában 2021-ben nem tudtuk megvalósítani. Úgyhogy biztosan lesz bővülés idén ezen a téren is. Engedelmetekkel erről bővebb információkat most nem mondanék, mert a poszt ölet/stílus mellett már belefutottunk tavaly termék másolásba is. Úgyhogy nem adnánk ötletet senkinek előre. De annyit megígérek, hogy nem fogunk sokáig várni velük! :)

Amint láthatjátok idén egy új fejezet helyett úgy döntöttünk, hogy leporoljuk a korábban "hátra hagyott" terveket, ötleteket, célokat és igyekszünk megvalósítani azokat. Ismerve magunkat biztosan jönnek emellé szép számmal majd újak, de itt az idő befoltozni a lyukakat, melyek majd új lehetőségeket tárnak elénk. 

Tartsatok velünk 2022-ben is. Mondjátok el nekünk továbbra is a véleményeteket és ha bármilyen termékre vágytok, ami nincs a kínálatunkban bátran írjátok meg nekünk! Aktuális infókért kövessetek minket Facebookon és Instagramon vagy iratkozzatok fel a hírlevelünkre.