2019. február 19.

Fontos vagy nekünk!

Fontos vagy nekünk!

Hihetetlenül pörgős és eseménydús éven vagyunk túl. Voltak magas hegycsúcsok, mély hullámvölgyek, melyekről mindig beszámoltunk nektek. Az idei évünket úgy indítottuk, hogy lassítunk kicsit, de az élet úgy hozta, hogy tovább száguldunk. Annyi minden történt velünk egy hónap alatt, hogy szinte végig se tudnánk sorolni, anélkül, hogy ne maradna ki valami. De néha azért le kell lassítani és értékelni az igazán jó dolgokat!

Ezért úgy döntöttem, hogy benneteket veszlek nagyító alá, és megosztom mindenkivel, hogy mi mindent köszönhetünk nektek. Nektek, akik nem csak vásárlóink vagytok, hanem a közösségünk, a csapatunk, a fejlesztőink, a segítőink, a „jól megmondóink”, a kritikusaink és még sorolhatnám.

Bízom benne, hogy senkit nem bántok meg azzal, hogy nem emelem ki név szerint, és abban is, hogy nem hagyok ki semmit az alábbi listáról. Nézzük hát, hogy mennyi kreatív ötletetek, véleményetek volt, amellyel tovább növeltétek termékeink színvonalát.

     

Társasjáték rendező a Blood Rage-hez:

Ez a rendező több kisebb módosítást kapott. És bár volt pár saját ötletünk a fejlesztésre, ti is sokban hozzá járultatok ahhoz, hogy a megfelelő módon készüljenek el a módosítások. Az első nagy változtatásunk a Klántartók voltak, majd az Isten és szörnytartó következett. A magyar nyelvű kiegészítők megjelenése után, pedig módosítottuk a nagy szörny tartót, melyben helyet kaptak a sámán és Istenkártyák.

Társasjáték rendező a Mars Terraformálásához:

A távoli gyarmatok kiegészítő megjelenése után készítettünk egy komplett termék frissítést, melyben tárolót kapott az új kiegészítő, módosultak a kártyatartók és a játékosjelölő kockatartók. Ez utóbbi esetén bejött egy plusz módosítási igény a méretre, illetve a pénztartót is megváltoztattuk, hogy könnyebben kivehetőek legyenek a jelölők.

      

Társasjáték rendező a 7 csodához:

Az Armada kiegészítő megjelenése után, biztosan tudtuk, hogy szeretnénk módosítani a rendezőn. Ezt követően február elején megjelent rólunk egy interjú a társasjátékok.com oldalán, amellyel együtt nyereményjáték is indult 7 csoda társasjátékra és rendezőre. A véletlen egybeesésnek köszönhetően, pont ez idő alatt kaptunk egy visszajelzést arról, hogy prémium kártyavédők tárolására nem alkalmas a rendező kártyatartója. Elővettük hát a játékot és mindössze 2 nap alatt kihoztunk egy frissített rendezőt, amelyben nem csak a prémium kártyavédős kártyák, de az Armada kiegészítő is elfér. Így még a nyereményjáték győztesének kihirdetése előtt sikerült frissítenünk a rendezőt.

Kockatorony (utazáshoz):

A társasjáték rendezőkön felül, más termékekre is kapunk visszajelzéseket. Az egyik ilyen a jelenleg kapható legkisebb méretű kockatorony, amely tökéletes választás, ha játszani indulsz a barátaidhoz, vagy ha a kirándulásra elvinnél magaddal egyet. Kis mérete miatt kevés helyet foglal, és könnyedén elfér a táskában. A torony a megjelenésekor 1 db terelőt kapott alulra, emiatt a legapróbb kocka kipottyant a filccel borított alsó részből. Ezért a termék kapott két plusz terelőt a felső részébe.

Természetesen a fenti lista nem azt jelenti, hogy minden egyes igényt teljesíteni tudunk/akarunk. De amelyekre több oldalról is jön kérés/figyelmeztetés/igény/stb. azt átvizsgáljuk és fontolóra vesszük a javítást/módosítást. Törekszünk arra, hogy minél jobbak legyenek a termékeink és köszönjük nektek, hogy ebben segítségünkre vagytok!