2019. december 27.

Visszatekintés a 2019-es évünkre

Visszatekintés a 2019-es évünkre

Bár még csak tavaly kezdtük el, de szeretnénk megtartani azt a jó szokásunkat, hogy a decemberi utolsó blogbejegyzésében visszatekintünk az elmúlt évünkre.  Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi minden történt velünk 2019-ben és mit sikerült megvalósítani a kitűzött céljainkból, akkor tarts velünk!

Az év elején megérkezett hozzánk a lézervágó gépünk nagytesója. Az új gép rengeteg mindent megváltoztatott. Jobb lett a vágási minőség, gyorsabb lett a gyártás, kevesebb lett a hulladék és még sorolhatnám. Az év vége felé a kistesót eladtuk. Az egyik szemünk sírt miatta, mert mégiscsak vele indultunk el, de nem láttuk értelmét annak, hogy a sarokban porosodjon. A másik szemünk viszont nevetett, mert tudjuk, hogy egy helyi gyártóhoz került, nagyon jó helyre. 

A géppark bővülés és módosulás mellett változtattunk a kölcsönadott társasjátékokra vonatkozó feltételeken és kedvezményeken. Ezen szempontok még mindig érvényben vannak. Továbbra is örömmel fogadunk minden megkeresést és felkérést. 

A társasjáték rendező megjelenések mellett több figyelmet akartunk szentelni az egyéb termékeknek is. Az év elején még arra gondoltunk, hogy társasjátékos témától független termékeket készítünk majd. Időközben viszont meggondoltuk magunkat, és úgy döntöttünk, hogy 100%-ban maradunk a társasjáték téma mellett. Ezért az általános áruk helyett megjelentek a webshopon jelölőkjátékostáblák, tartók, talpak, sínek. 3 új designnal bővült a kockatorony választékunk, illetve elindítottuk a festék- és eszköztartó termékcsaládunk fejlesztését is. Az év végén pedig megjelentek az ünnepi termékeink: meeple díszek és házikó, valamint társasjátékos adventi naptár.

Idén tovább épültek a partneri kapcsolataink. A már meglévő partnereinkkel úgy érezzük sikerült még jobban elmélyíteni a barátságot. Emellett pedig lettek új partneri együttműködések is, akikkel az óta nagyszerű közös projektekben vettünk részt. A Mit játsszunk?, a Sas és Kos társasjátékos szaküzlet és a Társasjátékok.com mellett partnerséget kötöttünk:
- a Metagame Kártya- és Társasjáték Bolttal, amely a budapesti átvevő helyünk lett,
- a Dunwich Markettel, akivel közösen készítettünk doboz designt azt Arkham Horror 2. kiadásához,
- és a BoardGameSet-el, akik a 3D nyomtatott termékeikkel teszik még varázslatosabbá a játékokat.

Elindult a Tudtad? sorozatunk (megtalálod Facebookon és Instagramon is), melyben hasznos információkat osztottunk meg veletek, többet közt az átvételi helyeinkről, termékeinkről, technikáinkról, stb. Eközben pedig folyamatosan fejlesztettük a webshopunkat. Ráncfelvarrást kaptak az értesítési e-mailjeink, bevezettük a webshopra a bankkártyás fizetési lehetőséget, fejlesztettünk a termék aloldalakon, egységesítettük a linkeket és átkategorizáltuk a termékeket. Átalakítottuk a Facebook csoportunkat. A régi csoportot megszüntettük ahonnan a szavazást áthelyeztük a webshopunkra. Majd létrehoztunk egy új csoportot, melyben az ötletelésre, tervezésre, gyártásra fókuszálunk a termékmegjelenések helyett.

Az online fejlesztések mellett, úgy döntöttünk, hogy ugrunk egyet előre a csomagolásunk terén is. Novembertől 100%-ban környezetbarát térkitöltővel kezdtünk el dolgozni, újrahasznosított dobozokban.

A "háttérben" készült fejlesztések mellett folyamatosan pörgött a gyártásunk és sorra jelentek meg új termékek. És hogy az év vége se teljen "unalmasan" felráztuk magunkat azzal, hogy a Társasjátékok.com csapatával közösen részt vettünk a Társasjátékok Ünnepén. A készülődés, a szervezés, a gyártás és megannyi teendő egyszerre volt izgalmas és fárasztó. Végtelenül hálásak vagyunk azért, hogy ott lehettünk, és hogy a részei lehetünk ennek a fantasztikus közösségnek. Minden fáradalmat megért, mert egy akkora pozitív löketet kaptunk, amely bearanyozta az év végét. Nagy hatással volt ránk és a játékmestereinkre is.

Fantasztikus érzés volt visszatekinteni erre az évre, mivel nem csak a januárban meghatározott céljainkat sikerült teljesíteni, de az év közben kitalált ölteteket, fejlesztéseket is sikerült megvalósítanunk. Köszönjük nektek a sok bíztatást, támogatást. Bízunk benne, hogy 2020-ban is velünk tartotok majd és ezúton szeretnénk nektek társasjátékban gazdag szilvesztert és boldog új évet kívánni!