2021. augusztus 31.

Első The GiftForge tanév!

Első The GiftForge tanév!

Biztosan sokan emlékeztek a 12 hónap - 12 téma ötletünkre, amely meghatározta a 2020-as évünket. Az ötlet lényege az volt, hogy minden hónapban kiválasztottunk egy témát és az annak megfelelő termékeket készítettük el, ill. összegyűjtöttük nektek azon termékeket, melyek korábban jelentek meg. Nagyon sok plusz szervezést igényelt (amelyről írtunk nektek a visszatekintő blogban), mégis minden nehézségével és örömével együtt szerettük és élveztük, ahogy volt. Amellett pedig, hogy segítséget nyújtott nekünk a rendezettségben, a megjelenésekben, a termék ötletekben, segített abban is, hogy kitűnjünk a versenytársaink közül

Amióta véget ért éreztük, hogy hiányzik nekünk ez a fajta játékosság. Folyamatosan ott motoszkált a fejünkben, hogy akarunk valami hasonlót mégis mást. Ezért megszületett az ötlet az első The GiftForge tanévről!

Akik régóta követnek minket tudhatják, hogy igyekszünk mindig valami újat, valami egyedit kitalálni. Ezen cél lebegett a szemünk előtt, amikor kitaláltuk az első The GiftForge tanévet. (Azért az első, mert könnyen meglehet, hogy később visszatér majd valamilyen formában, folytatásban. Ahogy teszi ezt első The GiftForge tanév is, mintegy a 12 hónap - 12 téma "folytatásaként".)

Mi vár rátok az első The GiftForge tanévben?

Miért lesz érdemes visszaülni a "virtuális" padba? Miben lesz más és miben lesz olyan, mint a 12 hónap - 12 téma? Milyen újdonságokra számíthattok?


A 12 hónap - 12 témához hasonlóan, minden hónapban meghatározunk egy témát, pontosabban egy tantárgyat. Az adott tantárgynak megfelelő témájú játékokhoz készülnek majd termékek, így nektek is lesz némi segítség abban, hogy mire számíthattok. 

Abban viszont mindenképp más lesz, hogy a témába illő összes termék összegyűjtése helyett, inkább csak pár régebbi megjelenést és kedvencet fogunk kiemelni videók, posztok formájában. Ezen felül a havonta megjelenő tokenek és kezdőjátékos jelölők helyett, minden hónapban készítünk egy játék vagy tanév specifikus terméket

És persze az újdonságok sem maradhatnak ki. Tanévnek megfelelően megosztunk majd veletek érdekességeket rólunk, a termékeinkről, a vállalkozásunkról. Ezen felül pedig a hírlevelünkre feliratkozók kapnak némi extra dolgot a tanév ideje alatt. Kaptok tőlünk havonta teljesítendő feladatokat, kitöltendő kérdőíveket, stb. Nevezzük őket akár zh-nak, dolgozatnak, vagy szintfelmérőnek. Januárban és júliusban pedig (egy igazi tanévnek megfelelően) lesz két vizsga is. Persze egyiktől sem kell tartani, cserébe viszont nyereményekre és ajándékra számíthattok.

Szeptember elsejével kezdetét veszi az első The GiftForge tanév! Kövessetek minket, hogy ne maradjatok le egyik tantárgyról sem. És ne feledjétek #bedifferent! ;)