2024. január 15.

Hello 2024!

Hello 2024!

December végén összegeztük a 2023-as évet, a társasjáték rendező megjelenések mellett az egyéb termékeket és azt is, amit sikerült megvalósítani. Az új évvel pedig elérkezett az idő arra, hogy átgondoljuk mit szeretnénk kezdeni a 2024-es évvel. Persze ez a kettő nem különül el egymástól, hiszen egy újabb év tapasztalataival tudjuk megtervezni az előttünk álló egy évet. A hibákból és a sikerekből tanulva pedig átgondolni, hogy mi az amin nem változtatunk és mi az, amit majd másképp csinálunk.

Még anno 2019-ben kezdtük el az adott év "elnevezését", ami a blogírással együtt már hagyománnyá vált. Ez az elnevezés lényegében a fő cél volt, amit igyekeztünk elérni, vagy ami csak egyszerűen keretbe zárta mindazt, amit meg akartunk valósítani. Ily módon akartuk rendszerezni a dolgainkat, majd egyensúlyba rakni mindazt amit csináltunk, később pedig növekedni és megvalósítani az új és félben hagyott projekteket, terveket. Idén pedig nagyobb sebességre kapcsolunk. Ezért 

2024 a lendület éve lesz!

És bár a céljaink mások voltak, de az minden évre jellemző volt, hogy új lendülettel vágtunk neki az adott évnek. De 2024-ben ez valahogy mégis más. Rengeteg ötletünk van, amit nem random módon akarunk bedobálni az évbe, hanem hónapról hónapra felépíteni. Ehhez pedig kellenenek kisebb és nagyobb változások, mind a webshopon, mind a működésünkben. 

Az egyik legnagyobb projektet januárra raktuk, melynek egyik oka, hogy szeretnénk ha a februári születésnapra megvalósulna. Természetesen ilyenkor a decemberi leállás miatt a gyártásé a főszerep és hogy minél hamarabb visszaálljon a max 1-2 hetes teljesítési idő. Emiatt pedig tudjuk jól, hogy lesz bőven túlóra, de valahogy ez most jóleső túlóra, mert biztosak vagyunk abban, hogy valami nagyszerű felé haladunk. A projektet a szülinapunkon fogjuk nektek bejelenteni és nagyon bízunk benne, hogy addig minden gördülékenyen fog zajlani, ami a háttérben folyó munkákat illeti. A másik oka pedig, hogy nagyon sok minden erre fog majd felépülni, ez lesz az alap pillére több fejlesztésnek is, így adott volt, hogy ez legyen az első, amit megcsinálunk.

Egy változtatás mellett viszont fontos megemlíteünk, hiszen január 2-vel lekerült a webshopról mindkét személyes átvételi lehetőség. Ezt nem szeretnénk bejelentés nélkül hagyni, úgyhogy hamarosan egy posztban írunk nektek bővebben a miértekről, de ebben a blogban már mindenképp meg akartuk említeni nektek.

A hűségrendszeren is tervezünk változtatni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy tetszik az irány nektek, de szeretnénk ezt is profibb szintre emelni és nagyobb figyelmet szentelni neki, mert a tavalyi évben az elindítás után pár időszakos akción kívül nem igazán foglalkoztunk vele.

Ami a közösségi oldalainkat illeti is lesz változás bőven. Kacérkodunk a gondolattal, hogy elindítjuk a TikTok oldalunkat, és igyekszünk több Reels videót csinálni Instagramra, mert a tavalyi 9 kedvenc Insta fotónk/videónkból kiderült, hogy azt még inkább szeretitek, mint a fotókat. A Youtube csatornánk is várható változás, vagy inkább bővülés. A dobozba helyezési videók mellett ugyanis tervezzük már az új videósorozat elindítását. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy hogyan fogadjátok majd. 

A tavalyi évben a tanévvel együtt elindítottunk azt, hogy a hírlevél feliratkozók kapnak extra dolgokat a termékmegjelenések kapcsán, legyen az akár egy korai termék elérhetőség vagy akció vagy csomagajánlat vagy bármi egyéb extra. Ezt idén tovább akarjuk folytatni. Ráadásul januárban szeretnénk kikérni a véleményeteket pár dologban, úgyhogy még nem késő feliratkozni, ha ti is részt szeretnétek venni benne.

A fejlesztési munkákból természetesen a termékek sem maradhatnak el. A szavazatokat, a kéréseket, az érdeklődéseket és a piacot figyelembe véve a társasjáték rendező megjelenések már kb. fél évre le vannak ütemezve. Biztosan lesznek majd hirtelen beesők, hiszen ez minden évben visszatérő jelenség. És nagyon jó érzés, hogy ekkora igény van a munkánkra

A tervezések tekintetében a tavalyi év egyik nagy tanulsága az volt, hogy még ha két fajta termék is lesz a végén (ezt értsétek úgy, hogy a "csak frissítés" nem teljesen lesz azonos az átdolgozott, frissített, új insert tárolóival), de ha megoldható akkor készüljön egy meglévő inserthez frissítés is. Így azok, akik korábban vásároltak egy adott insertből nem kényszerülnek új insert vásárlására. Természetesen tudjuk, hogy ez nem mindig valósítható meg (lásd Arnak insert), de igérjük, hogy maximálisan törekedni fogunk erre. 

Termék megjelenések és bővülések tekintetében nem meglepő ha azt írom, hogy a már meglévő termékcsaládokat mind bővíteni fogjuk. Ill. ha van bármilyen termék igényetek, ami még nincs a webshopon, azt is bátran írjátok meg nekünk, mert ha tudjuk, akkor örömmel teljesítjük

Tartsatok velünk a 2024-es utazáson!